На живо

7

Boucheron раздава подаръци по радио N-JOY

В рамките на 1 седмица четирима от вас имат възможността да спечелят 50 мл. от новата парфюмна вода Quatre En Rouge

Публикувано на 12 Декември 2019
Boucheron раздава подаръци по радио N-JOY

4 пъти по 4

Знаете ли какво се случва, когато ювелири с над 160-годишна история и първи в занаята, позиционирали се на „Плас Вандом“ в Париж, еволюират?

Те създават бижутерия в света на парфюмерията. Това е прогресът на френската ювелирна къща Boucheron, която преди 4 години внедрява във флакона на аромата Quatre своя отличителен символ – иконичния пръстен Quatre.

През 2019 легендарният пръстен е украсен с червен ред за специален Red Еdition – парфюмният флакон се преобразява в също толкова неустоим шедьовър за още по-дръзка, наситена и страстна ароматна история.

А историята е, че в него се крият четири кода с уникалния дух на Quatre. Това са и четирите елемента от благородни метали с различна обработка, които изграждат самия пръстен.

Затова в рамките на 1 седмица четирима от вас имат възможността да спечелят 50 мл. от новата парфюмна вода Quatre En Rouge.

Eдинственото, което трябва да направите е, да влезете на Facebook профила на радио N-JOY и отговорите на въпроса: “Какво символизира капачката на парфюма Quatre?” и четирима от вас ще се радват на парфюмна вода Quatre En Rouge.

Пълния асортимент на марката за България ще намерите ексклузивно в парфюмерии Douglas & Beauty|zone. 

Награди: 

Четирима слушатели, отговорили на въпроса и определени чрез жребий, ще спечелят по един флакон - 50 мл. парфюмна вода Quatre En Rose на марка Boucheron.

Наградените ще бъдат обявени на 13.12. във Facebook страницата на радио N-JOY.

Ключови думи: