10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Коледа идва с Роби Уилямс

Изпълнителят пусна празничен албум, озаглавен The Christmas Present

Публикувано на 12 Декември 2019
Коледа идва с Роби Уилямс

Роби Уилямс издаде първия си коледен албум.

Колекцията е озаглавена The Christmas Present и излезе в края на ноември.

„Повече от въодушевен и щастлив съм да споделя с Вас първия си коледен албум. Постигнал съм много в кариерата си и това да издам този албум е още една сбъдната мечта. Създаването му бе много забавен процес и нямам търпение да го чуете“, споделя Роби.

The Christmas Present е тринадесетият студиен албум на Уилямс и се нарежда сред големите постижения в бляскавата кариера на един от най-обичаните британски артисти. Написан и записан на различни локации, сред които Лондон, Stoke-on-Trent, Лос Анджелис и Ванкувър, албумът е дело на успешната работа на Роби с дългогодишния му сътрудник Гай Чеймбърс, който е продуцирал повечето му албуми, заедно с Ричард Флак.  

The Christmas Present е наличен за поръчки на CD и винил в онлайн магазин MusicMall.bg, и се издава в две части – „Christmas Past“ и „Christmas Future“, които представят брилянтен микс от оригинални суинг и рок парчета, специални празнични кавъри и колаборации със звездни гости.  

Диск 1: „Christmas Past“ включва зимните класики „Winter Wonderland“ (с бек вокали от хора LMA), „Santa Baby“ с немската изпълнителка Хелене Фишер, „Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!“, кавър на „The Christmas Song“, парчето на Slade „Merry Xmas Everybody“ в колаборация с Джейми Калъм и песента „It’s A Wonderful Life“ – дует с бащата на Роби, Питър Конуей.  

Диск 2: „Christmas Future“ съдържа оригиналните тракове „Time For Change“, „Home“, „Fairytales“ с Род Стюарт и „Bad Sharon“ с шампиона по бокс Тайсън Фюри, както и кавъри на „Christmas (Baby Please Come Home)“ с канадския изпълнител и автор Брайън Адамс и „I Believe In Father Christmas“.

Делукс версията на албума The Christmas Present включва още четири парчета, сред които дуета „It Takes Two“ с Род Стюарт.  

Ексклузивно за българската аудитория, с Роби Уилямс разговаря журналистът Георги Тошев, по време на специален затворен концерт на британския изпълнител в полския град Торун миналата неделя. Пред камерата на bTV и оператора Румен Василев, Роби разказва за срещата си с детския си идол Род Стюарт, за промяната, която претърпява през годините и това как се справя с вътрешните си емоции, за възпитанието на своите деца и влиянието на социалните мрежи. Основна тема в разговора му с Георги Тошев е албумът The Christmas Present.  

Как успява да събере кураж, за да го създаде и да вложи в него всичките си детски спомени, какво си спомня от Коледите като дете и къде ще прекара празниците тази година Роби Уилямс, ще разберете в специалния коледен проект на Георги Тошев и Румен Василев „Коледа с Роби Уилямс“ по bTV, както и в предаването „Преди обед“. За повече информация, следете програмата на bTV. 

Ключови думи: