На живо

7

Ozuna издаде трети албум

Музикалната колекция съдържа 18 парчета и колаборации със Ники Джем, Суа Лии, DJ Снейк и др.

Публикувано на 01 Декември 2019
Ozuna издаде трети албум

Озуна издаде дългоочаквания си трети албум. 

Музикалната колекция на латино суперзвездата и носител на множество награди е озаглавена Nibiru.

Тя който включва 18 парчета и колаборации със Суа Лии, Диди и дижей Снейк, Ники Джем и др.

С цел да даде ясен знак за идеята на албума, кралят на регетона сподели три нови трака – „Fantasia“, „Hasta Que Salga El Sol“ и „Nibiru“ визуализират история в три части за постапокалиптичен свят, който Озуна се опитва да спаси.

Само за три седмици парчето „Hasta Que Salga El Sol“ се превърна в тотален хит и събра над 49 милиона гледания. Извънземното видео към песента пренася Озуна в друга вселена, озвучена от регетон, алтернативни ритми и тропически поп, и е режисирано от носителя на награди Колин Тили, работил по „Taki, Taki“ и със суперзвезди, сред които Риана, Джъстин Бийбър и Ники Минаж. 

Концептуалният албум на Озуна съдържа и хит сингъла „Baila, Baila, Baila“, който има платинен статус в Щатите, четворен платинен статус в Мексико и Перу и двоен в Испания и Италия.

В подкрепа на Nibiru, пуерториканският изпълнител, прочут и благодарение на невероятните си живи изпълнения, обяви, че тръгва на световно турне през 2020 г.

С новия си албум Озуна продължава ненадминатия успех, който постигна през тази година, в която не само колаборира с Росалия, Анита, Ануел АА, и Тайни, но бе и хедлайнър на турнета из цял свят. През 2019 г. изпълнителят получи номинация за Латино Грами и разби няколко рекорда на Гинес за: най-много видеа, събрали милиард гледания в YouTube (7), артист с най-много номинации от латино музикалните награди на Billboard в рамките на година, артист с най-много спечелени латино музикални награди на Billboard в рамките на година и изпълнител, прекарал най-много седмици на #1 в класацията Billboard’s Top Latin Albums Chart с албума Odisea. Озуна продължава да превзема с Nibiru.

Ключови думи: