На живо

7

Остават броени часове до концерта на Dubioza Kolektiv

Голямото шоу на бандата ще се състои в петък 29 ноември, в зала Арена Армеец

Публикувано на 28 Ноември 2019
Остават броени часове до концерта на Dubioza Kolektiv

Голямото шоу на Dubioza Kolektiv ще се състои в петък 29 ноември, в зала “Арена Армеец”.

Веселата банда да представи у нас най-известните си парчета и някои от новите такива, които ще влязат в предстоящия им нов албум, които пък излиза през януари догодина.

Сред тях е и съвсем новата им обща песен с Manu Chao - "Cross The Line", която вече е любима на феновете. Dubioza Kolektiv се очаква да стъпят на сцената точно в 21.00 ч., а преди тях в 19.30 ч., шоуто ще открият македонците от dub reggae бандата Conquering Lion.

Входовете на зала “Арена Армеец” ще бъдат отворени в 18.30 ч. Организаторите от Stroeja препоръчват на публиката да не идва в последния момент, за да бъде влизането удобно и комфортно.

Лица под 18 години ще влизат задължително с пълнолетен придружител, притежаващ редовен билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук или да получи на входа.

Деца до 7 години, включително, влизат безплатно, придружавани от родител или упълномощено от родител лице, като за безплатно влязлото/те дете/деца не се полага седящо място.

В България и по света Dubioza Kolektiv са известни с експлозивните си изяви на живо и не случайно бандата включва страната ни в турнетата си за пореден (6-ти) път. Шоуто им в София ще бъде последното от тазгодишното им европейско турне, което ще продължи през февруари догодина.

Ключови думи: