На живо

7

Kaufland стартира галактическа коледна кампания

Тази година на фокус в празничната кампания на веригата са Междузвездни войни

Публикувано на 27 Ноември 2019
Kaufland стартира галактическа коледна кампания

Тази година на фокус в коледната кампания на Kaufland са „Междузвездни войни“.  

Дни преди излизането на най-новия, IX и последен епизод на сагата - „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“, чиято премиера по българските кина е на 20 декември. Kaufland обявява партньорство с Disney и поставя на фокус в коледната си кампания битката между Доброто и Злото. Подобно на вселената на „Междузвездни войни“, в живота винаги съществува вътрешна битка между тъмната и светлата страна и от всеки човек зависи да направи правилния избор. Това е посланието на коледната кампания на Kaufland, която ще премине под мотото „Коледа за чудо и приказ“.  

Ежедневната битка между Доброто и Злото  

В центъра на кампанията е емоционално видео, което разказва за добрата и не чак толкова добрата страна, която всеки човек притежава в себе си. Битката между Доброто и Злото е представена чрез историята на малко момче в навечерието на коледната нощ. За момент момчето показва слабост и се поддава на гнева си, но накрая доброто у него побеждава. Видеото носи посланието, че човек трябва да обръща внимание на тези, които се нуждаят от помощ, че доброто винаги се възнаграждава и че за да вземе човек правилното решение, е достатъчно да слуша единствено сърцето си.  

Събери всички герои от Междузвездни войни ексклузивно в Kaufland 

Ексклузивното партньорство между Kaufland и Disney започва на 27 ноември с лоялната програма „Междузвездни войни“. Под мотото „Събери ги сега! Целият свят на Междузвездни войни“ клиентите имат възможност да колекционират 48 карти с герои от епизоди на сагата. Картите имат и допълнителна функция за игра. Всички карти могат да бъдат събрани като холограми или да са с добавена реалност.  

За всеки 25 лв. от своята покупка клиентите получават комплект от две карти. Преживяването се допълва и от специален колекционерски албум, който се предлага допълнително в обектите на Kaufland. Той ни запознава с джедайските добродетели, основани на принципа: „Овладей Силата: мисли като джедай. Действай като джедай. Живей като джедай“.  

K-Master: приложението за лоялната програма с „Междузвездни войни“  

Важна част от кампанията е специално разработеното приложение K-Master, което дава възможност на всеки да последва пътя си от млад джедай до майстор джедай. Приложението е тясно свързано с лоялната програма и предлага изключително галактическо преживяване с пъзели, игри и виртуална реалност. Добавената реалност е най-иновативната функция на приложението. Тя позволява да се потопиш във вселената на „Междузвездни войни“ в Kaufland само чрез смартфона си и с VR очила. По време на пазаруване потребителят преминава през предизвикателства, които му позволяват да придобие диплома за „Овладяване на Силата“.  

Облекло „Междузвездни войни“: Kaufland предлага ексклузивна модна колекция  

В рамките на кампанията в Kaufland ще бъде налична модна линия за жени, мъже и деца, създадена специално за компанията. Колекцията включва още пижами и спално бельо с дизайни на „Междузвездни войни“ и цитати от епизодите на сагата. Всички артикули от колекцията са изработени от органичен памук и ще се предлагат в устойчиви опаковки. Модната линия е налична единствено в обектите на Kaufland.   

За телевизионния клип:  

Клипът е създаден под вътрешното ръководство на Kaufland и Холгер Ерлих и е продуциран от BLM с режисьор Алехандро Пачиани. Музиката е дело на Yessian Music.  

За Kaufland  

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 година. Веригата има 59 хипермаркета в цялата страна. Повече информация можете да откриете на kaufland.bg

Ключови думи: