На живо

7

Alma и Pavell & Venci Venc' пуснаха обща песен

Сингълът, озаглавен Адрес, е първият съвместен проект на тримата

Публикувано на 24 Ноември 2019
Alma и Pavell & Venci Venc' пуснаха обща песен

Pavell & Venci Venc’ представиха изненадваща колаборация.

Сингълът "Адрес", който дуото прави като музикален завой по посока меланхолията и чувствените рими, е в сътрудничество с ALMA.

„Адрес“ е идеално продължение на историята на Pavell & Venci Venc', след хита с участието на Любо Киров “Не бих могъл“, който без усилие се превърна в най-излъчваната българска песен в родния ефир.

Pavell & Venci Venc’ и ALMA са приятели отдавна, но за първи път влизат заедно в студио в края на август.

„Направихме парчето в емоционален момент и за трима ни, в който всеки стоеше на прага на нещо ново. Тази песен е истински свеж въздух за нас, а работата ни с ALMA беше толкова лесна и приятна, че накрая се пошегувахме дали да не станем трио“, споделят Pavell & Venci Venc’.

„Обичам Павел и Венци, възхищавам се на творческата им енергия и начина, по който създават музика всеки ден. След „Адрес“ ги обичам още повече“, признава ALMA.

„Адрес“ слага начало на кампанията за новия албум на момчетата, озаглавен „Upgrade“. Песента тръгва първо в радиоефира и дигиталните аудиострийминг платформи, а премиерата на видеото ще бъде по време на промоцията на „Upgrade” на 27 ноември. В албума влизат общо 17 трака като 12 от тях са неиздавани до момента. От 28 ноември ще е наличен във всички музикални магазини и дигитални платформи.

Слушайте новото парче на Pavell & Venci Venc’ x ALMA – “Адрес“ в Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer, A1 Xplore Music и др.

Ключови думи: