На живо

7

Красимира и Елизабет излизат на дуел във Фермата

Група Акага изненадаха участниците с шумно парти във Фермата

Публикувано на 22 Ноември 2019
Красимира и Елизабет излизат на дуел във Фермата

Женски дуел за място във „Фермата: Нов свят“ ще изправи една срещу друга две от малкото останали дами в предаването.

В събота вечер Красимира и Бети ще се борят да защитят мястото си в шоуто по-малко от месец преди финала. И двете вече имат по един успешен опит на Арената за дуели, но признават, че са притеснени от предстоящата битка.

Красимира обясни решението си да избере Бети за свой опонент с мнението си, че английската възпитаничка не заслужава да спечели шоуто, тъй като не харесва фермерския живот и се гнуси от работата в стопанството. Въпреки че първоначално прие спокойно избора и думите на Краси, в последствие страхът от двубоя, напрежението и обидата взеха връх и Бети написа емоционално писмо, в което благодари на всички участници за подкрепата и хубавите им общи моменти.

Двете дуелистки получиха грандиозно изпращане от групата с лагерен огън и шумно парти, на което специални гости бяха музикантите от група „Акага“. Бутиковият им концерт се превърна в истински празник и благодарение на изпълнението на песента на мъдреца на този сезон на предаването Орлин Горанов – „Светът е за двама“.

През седмицата под ръководството на Велислава, животът на участниците бе още по-вълнуващ, тъй като при тях гостуваха трима от любимите на зрителите фермери от предишни сезони на предаването - Георги, Гечо и Митко Господинов. Отборът на настоящите мъже-фермери се бори в две поредни зрелищни битки с отбора на бившите фермери. На малката арена Красимир, Сами и Димитър успяха да извоюват победа, която донесе на жените в стопанството разкрасителни процедури, но и една загуба, която ги остави без телевизор в къщата на фермера на седмицата.

Макар че живяха заедно само няколко дни, героите от минали сезони на предаването създадоха с настоящите фермери силна връзка. „Те станаха за нас истински приятели, превърнаха се в част от нашето семейство“, коментира на сбогуване Краси Джунов.

„Който и да спечели играта, не позволявайте това, което виждаме сега, да се разваля. Голямата награда е нищо, в сравнение с приятелствата, които имате в момента“, посъветва ги на сбогуване Митко Господинов, който остави и най-ценния подарък - табелата на Фермата, на която са изписани посланията на всички сезони на предаването досега: „Да се върнем „100 години назад“, където „Земята дава сила“, за едно „Ново начало“ и нашето „Съединение“ към един по-добър „Нов свят““.

Освен позитивни емоции и нови приятелства, седмицата във „Фермата“ бе белязана и от инцидент, който съпътства борбата на участниците за място на големия финал. Елизабет, Веселка и Маргарита влязоха в люта битка за тазседмичния имунитет от дуел. Предизвикателството пред тях бяха 7 изключително люти чушки, които и трите изядоха стоически. След победа в стрелбата с лък, имунитетът бе спечелен от Веселка, която по-късно същия ден бе откарана в болница, заради силни болки в стомаха. След обстоен преглед се оказа, че състоянието ѝ не налага престой в болница и не застрашава участието ѝ в състезанието, и тя се завърна в стопанството, готова да побеждава в нови битки по пътя към финала.

Коя жена ще се приближи с още една крачка до голямата награда от 100 000 лева? Гледайте дуела между Красимира и Елизабет в събота вечер, от 20.00 часа, по bTV.  

Ключови думи: