10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Концерт-спектакълът Спомен НЛО ще се състои на 20 декември

В него участие ще вземат Георги Мамалев, Антон Радичев, Катерина Евро, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев и Ева Данаилова

Публикувано на 21 Ноември 2019
Концерт-спектакълът Спомен НЛО ще се състои на 20 декември

На 20 декември от 20:00 часа в зала 1 на НДК ще се проведе концерт-спектакълът "Спомен НЛО".

В  който ще се включат добре познатите актьори от легендарната формация НЛО /Георги Мамалев, Антон Радичев, Катерина Евро/, с участието и на звездите Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, младата актриса Ева Данаилова.  

Идеята за спектакъла е дело на известния български композитор Стефан Димитров, като освен неговото лично участие на сцената на зала 1 на НДК, изключителната му музика ще звучи в осъвременени аранжименти, направени специално от Евгени Димитров - Маестрото и “Ку-Ку Бенд”.  На живо ще бъдат изпълнени големите хитове на НЛО, като “Канада”, “Адвокате”, “Свако Цако”, “Парти любими” и много други, с незабравимите текстове на Живко Колев и Недялко Йорданов.  

Димитър Стоянович се е погрижил да бъдат възродени любими образи от далечното и не толкова далечното минало. Освен легендарни скечове като “Тримата в кухнята”, “Професор Гучев”, “Пресцентър на МВР” и други, актьорите ще представят на сцената нови актуални теми в специално написани за концерт-спектакъла нови актьорски етюди, режисирани от Лъчезар Аврамов.  

С този проект екипът на "Спомен НЛО" се завръща във времето на качествените хумористични предавания, с които поколението на 90-те години и техните деца имаха щастието да израснат. Общата цел и мисия е да провокираме отново интереса към качественото забавление и свободните форми на изразяване.  

Билети за събитието можете да закупите онлайн, всички каси на EasyPay както и от Билетен център - НДК.  

“Спомен НЛО” се провежда с подкрепата на Столична Община.  

Ключови думи: