10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

DARA показа новото си видео

Клипът към парчето, озаглавено Ella Ella, дебютира онлайн в четвъртък сутринта

Публикувано на 21 Ноември 2019
DARA показа новото си видео

DARA пусна видеото на новата си песен.

Клипът към парчето, озаглавено „Ella Ella”, се появи онлайн в четвъртък сутринта в официалния YouTube канал на Virginia Records.

Още с пускането си преди седмица песента директно дебютира на четвърто място в класацията Bulgaria Top 50 на Spotify, както и в плейлистата на Tidal Rising: Global.

Във видеото на „Ella Ella” DARA за пореден път демонстрира уникални танцувални умения, провокира с визията си и влиза в ролята на мъж.

„Най-забавното е, че във видеото играя два персонажа – женски и мъжки. Беше ми супер лесно и смешно да вляза в кожата на онзи, на когото всъщност говоря чрез текста на песента. “Ella Ella” e сред най-любимите ми проекти до момента. Всичко в него ми харесва - историята на създаването на песента е страхотен спомен от Sofia Songwriting Camp, срещата ми там с Матс Корай и Крис Янг е една от най-хубавите в кариера ми досега, а видеото носи точно енергията, която ме движи в момента.“, споделя DARA.

Режисьор на видеото на “Ella Ella” е Виктор Антонов – Рик, зад камерата застава операторът Андрей Андреев, а хореографията е дело на Реми Тоин.

Сингълът вече е наличен във всички дигитални платформи - A1 Xplore Music, Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer и др.  

Снимки: Instagram, Virginia Records

Ключови думи: