На живо

7

Очакват ни весели мигове със Спондж Боб: Гъба беглец

Филмът ще ни направи съпричастни с новите приключения от света на суперуспешната филмова поредица за жълтия симпатяга

Публикувано на 19 Ноември 2019
Очакват ни весели мигове със Спондж Боб: Гъба беглец

Един от най-впечатляващите анимационни герои на нашето време се завръща с нови сили, нова енергия и стари гащи!

"Спондж Боб: Гъба беглец" ни поднася чисто нови приключения от света на суперуспешната филмова поредица за жълтия симпатяга, който заедно с необикновените си приятели живее на дъното на океана в град Бикини Ботъм.

След огромния успех на филмите от 2004 и 2015 година "Спондж Боб Квадратни гащи: Филмът" и "Спондж Боб: Гъба на сухо" следва новата вълнуваща история на нестандартните герои, а каква е причината една безобидна гъба да се превърне в беглец, следва да разберем с любимата анимация. 

Още в първия трейлър на "Спондж Боб: Гъба беглец" зрителите виждат любимците от необичайната банда, които се завръщат за невероятни начинания. Спондж Боб и компания запретват ръкави, за да превърнат продукцията в достойно продължение на феноменалните си предшественици. След като обичаният домашен любимец на Спондж Боб – охлювът Гари е бил отвлечен, разтревожената жълта гъба заедно с Патрик оставят Бикини Ботъм зад гърба си и се впускат в епично приключение към изгубения град Атлантик сити, за да открият Гари и да го върнат у дома. И докато се сблъскват с изненадите и опасностите от тази спасителна мисия, Спондж Боб и неговите приятели доказват, че няма нищо по-велико от силата на приятелството. Дали ще се справят с предизвикателството и какво ще трябва да преодолеят по пътя, осеян с препятствия? Нямаме търпение да разберем! 

Режисьор на филма е Тим Хил, който поема щафетата от Пол Тибит и Майк Мичъл, режисирали "Спондж Боб: Гъба на сухо".

Очакваме още по-цветно, щуро и забавно приключение в света на най-известната гъба, създаден от Стивън Хиленбърг. Спасете Гари заедно със "Спондж Боб: Гъба беглец" от 29 май в кината на 2D и 3D.  

Ключови думи: