На живо

7

Тейлър Суифт представи песен от Котките

Мюзикълът с участието на Джейсън Деруло и Дженифър Хъдзън влиза в кината на 27 декември

Публикувано на 17 Ноември 2019
Тейлър Суифт представи песен от Котките

Тейлър Суифт и Андрю Лойд Уебър представиха сингъла "Beautiful Ghosts". 

Парчето е част от саундтрака на предстоящия мюзикъл на "Котките".

Във филма песента "Beautiful Ghosts" е изпълнена от примабалерината на Кралския балет Франческа Хейуърд,  а във финалните надписи - от Тейлър Суифт.

Документално задкулисно видео разказва за създаването и записите на "Beautiful Ghosts" и включва интервю с певицата и композитора.

Песента "Beautiful Ghosts" е налична за стрийминг и сваляне в дигиталните платформи.   

Режисьор на "Котките" е носителят на Оскар - Том Хупър (Клетниците; Речта на краля), а в актьорския състав ще видим самата Тейлър, Джеймс Кордън, Джуди Денч, Джейсън Деруло, Идрис Елба, Дженифър Хъдзън и др.

Една от най-дълго задържалите се шоу програми в историята на Уест Енд и Бродуей, сценичният мюзикъл "Котките", включва някои от най-незабравимите песни на Андрю Лойд Уебър. 

Легендарният композитор вижда възможност да създаде нова песен за Виктория, чиито образ е представен по-подробно във филма.

"Когато прочетох сценария за първи път, първото нещо, което казах, беше: "Трябва да имаме песен за Виктория". "Beautiful Ghosts е изключително важна и заема ключово място във филма", казва Лойд Уебър. 

За режисьора, Том Хупър, песента надхвърля и най-високите му очаквания. Той разкри: "Удивих се на изключително красивия текст на Тейлър. "Все едно някой беше дошъл по средата на снимачния процес и ми представи отражение на това, което се опитвахме да направим с филма. Беше абсолютно вълнуващо". 

Филмът "Котките" влиз в кината на 27 декември.

Ключови думи: