10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

YNGA представя нова песен

Парчето Papi Papi е написано по време на първия у нас международен творчески лагер за писане на песни

Публикувано на 17 Ноември 2019
YNGA представя нова песен

YNGA представя новия си сингъл. 

Песента на талантливото и свежо попълнение в семейството на Thrace Music е озаглавено “Papi Papi”.

YNGA става много популярна в Норвегия с участието си в риалити формата The Hit, където се появява под псевдонима Inga.

Зад таланта й като автор на песни стои името Siv Marit Egseth, с което тя взе участие в първия у нас международен творчески лагер за писане на песни – Sofia Songwriting Camp.

YNGA, заедно с Елия от 4Magic, е съавтор на новия хит на румънската #1 изпълнителка Brianna – “Oh Ma Ma”. 

След дебютния си сингъл “Galaxy” и ремикс версията на “Slow Me Down”, достигнала над 1 млн. стрийма, със сингъла “Papi Papi” YNGA отваря нова страница в музикалната си кариера.

Песента е със специалното участие на Brianna, която стана много популярна с хита на Monoir - “The Violin Song” с мотив от Мистерията на българските гласове, и с песента си “Lost In Istanbul”, с която изпълнителката реализира над 80 млн. стрийма в дигиталните платформи и над 81 млн. гледания на видеото в YouTube.

С два различни вокала от различни краища на света, YNGA и Brianna са готови да превземат дигиталните платформи и ефира с “Papi Papi” – хип-хоп парче, напоено с поп-трап, което никой не е очаквал.

С богатата музикална продукция на румънския #1 продуцент Cristian Tarcea aka. Monoir, характерният и “хрупкав” аранжимент на парчето стърчи и носи усещането за отношение, увереност и женска сила.

YNGA и Brianna са ясни и категорични в заявката си, че искат това, което заслужават и знаят как да създават пристрастяващи парчета.

Фотокредит: Вирджиния Рекърдс / Thrace Music 

Ключови думи: