10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

DARA пуска нова песен

Видеоклипът на Ella Ella ще излезе следващата седмица

Публикувано на 14 Ноември 2019
 DARA пуска нова песен

„Darbie” си има опашка и тя се казва „Еlla Ella“.

Няколко месеца след премиерата на парчето, което се превърна в един от най-големите хитове на лято 2019, DARA излиза с нов проект озаглавен „Ella Ella”, който е всичко, което почитателите на звездата очакват – динамично денс парче, силна мелодия, запомнящи се вокали и закачлив текст.

Песента се ражда по време на творческия лагер за писане на песни - Sofia Songwriting Camp, реализиран по-рано тази година, където певицата получава страхотния шанс да влезе в студио с музикалните продуценти и автори Матс Корай и Крис Янг.

Крис е сред създателите на някои от най-големите хитове на световно известни артисти като Кайли Миноуг, Род Стюард и Джейсън Деруло. Матс пък е един от най-талантливите автори на поп музика в Норвегия. DARA е съавтор на парчето.

„Направихме „Ella Ella“ в последния ден от Sofia Songwriting Camp. Вдъхнових се от професионализма на хората, с които имах късмета да работя. Текстът се роди много бързо и още докато го пишех, чувах мелодията в главата си. Това е едно от най-запомнящите се и любими парчета, които съм правила някога“, споделя DARA.

Сингълът тръгва по радиостанциите у нас и ще бъде наличен във всички музикални стрийминг платформи на 14 ноември. Видеото ще има своята премиера седмица по-късно. 

Ключови думи: