На живо

7

Майк Шинода пусна песен за саундтрак

Парчето fine е написано за руската научнофантастична лента The Blackout

Публикувано на 05 Ноември 2019
Майк Шинода пусна песен за саундтрак

Майк Шинода разкри новото си парче.

fine” е оригинална песен, писана за руския научнофантастичен филм The Blackout, който тръгва в руските кина на 21 ноември. 

Наскоро Шинода, който е другият вокалист на Linkin Park, завърши успешното си турне Post Traumatic Tour в подкрепа на дебютното си солово ЕР.

Дълбоко персоналният албум от 16 трака, Post Traumatic, събра големи отзиви и единодушно признание, печелейки похвали от редица престижни издания, които констатираха „забележително откровен и емоционален запис”. 

За The Blackout:  

Метеорит не е паднал на Земята, терористи не са заплашили планетата, суперсили не са започнали атомна война, но… нещо се случи. Комуникацията с повечето от селищата на Земята е прекъсната. Само малка част е оцеляла, наречена „кръгът на живота”. По-голямата част от кръга е отишла в Русия, афектирайки също части от съседни държави. Обаче дори Русия губи 9/10 от територията и армията си. Нова граница е сложена, защитен периметър е установен, първата разузнавателна група е изпратена навън. Това, което намират, е шокиращо. Няма убийства, експлозии, битки – всички живи същества в периметъра просто са умрели. Има няколко сблъсъка с неизвестен враг и армията е мобилизирана, военни бази наближават периметъра и извън границите се изграждат нападения и разузнавателни постове. Скоро става ясно, че това не е просто глобална катастрофа, а атака. 

Ключови думи: