На живо

7

Не си играй с огъня избухва в кината днес

От 8 ноември в киносалоните има реална опасност да се запалите от смях!

Публикувано на 05 Ноември 2019
Не си играй с огъня избухва в кината днес

Колкото и да ви звучи като остаряло клише, "Не си играй с огъня" всъщност е най-свежото комедийно предложение на Парамаунт, което обещава да забавлява искрено и да открехне вратата към „най-големите страхове“ на смелите огнеборци.

Членовете на най-елитния отряд пожарникари влизат в директен сблъсък с три диви хлапета, които ще преобърнат представите им за непреодолими бедствия и опасности,  а на нас ще ни донесат много смях и един оригинален филмов сюжет.

Начело на безстрашните пожарникари застава световната звезда Джон Сина, а сред най-доверените професионалисти в екипа му са забележителните комици Кийгън-Майкъл Кий и Джон Легуизамо.

В "Не си играй с огъня+ участват още Джуди Гриър, Бриана Хилдебранд, Кърт Лонг и други. Режисьор на филма е Анди Фикман, а сценарият е дело на Дан Юън и Мат Либерман. Но да не забравяме и Машър – верният четириног приятел и пазител на пожарната, който ще се окаже и предател поради слабостта си към деца.

Хубавото е, че от 8 ноември в кината няма реална опасност от пожари, но пък има реална опасност да се „запалите“ от смях! Затова си подарете най-готиното преживяване, в което деца и огнеборци ще премерят сили и … нерви! "Не си играй с огъня" избухва в кината от този петък

Ключови думи: