На живо

7

Соло изпълнения на Фреди Меркюри излизат в албум

Колекцията Never Boring обединява за първи път специално подбрана селекция от соловите изпълнения на легендарния музикант

Публикувано на 04 Ноември 2019
Соло изпълнения на Фреди Меркюри излизат в албум

Най-великите солови изпълнения на Фреди Меркюри излизат в албум. 

Колекцията Never Boring обединява за първи път специално подбрана селекция от соло проектите на лендарния музикант.

Албумът е прецизно компилирана от екипа от звукови инженери, с който Queen са работили дълги години - Джъстин Шърли-Смит, Крис Фредриксон и Джошуа Джей Макрей, който е и копродуцент на саундтрака към биографичния за бандата филм "Бохемска рапсодия" - един от най-продаваните албуми за 2018 г. и 2019 г.  

Албумът Never Boring излиза във формати стандартно CD, винил и CD колекция с Blu-Ray. Стандартното издание включва 12 песни, сред които наскоро издадените сингли “Time Waits For No One” и “Love Me Like There’s No Tomorrow”. CD колекцията включва троен CD комплект от стандартната версия на албума, CD с ремастерирана версия на първия солов албум на Freddie – “Mr. Bad Guy” (1985) и версията на албума “Barcelona” от 2012 г. с оперното сопрано Montserrat Caballé. В кутията са включени още DVD и Blu-Ray с 13 промо видеа и интервюта, книга от 120 стр. със снимки, много от които непубликувани преди, както и мисли и цитати на Freddie и разкази на Rami Malek, който получи ОСКАР за ролята на Freddie Mercury в най-касовия филм на 2018 – “Бохемска рапсодия”.  

“Never Boring” излиза у нас от Анимато Мюзик. Албумът е наличен на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg.  

Ключови думи: