На живо

7

Стенли издаде нов албум

Премиерата на Чужди тела се състоя на 1 ноември

Публикувано на 04 Ноември 2019
Стенли издаде нов албум

Стенли зарадва почитателите си с нов албум. 

Премиерата на колекцията, озаглавена "Чужди тела" се състоя на 1 ноември. 

Това е първият студиен проект на Станислав Сланев - Стенли от 17 години насам, след отличения с редица награди „Обсебен“ (2002).

Създаден в продължение на година като песните в албума са реализирани в три различни държави – в студиа в София (България), Манчестър (Великобритания) и Дъблин (Ирландия).

Албумът включва 10 нови песни, всичките написани от Благослав Анастасов, фронтмен на популярната рок банда „Hayes & Y“, който живее и работи в Манчестър.

Аранжиментите са дело на Благо и Стенли, а за част от песните към тях се присъединява и музикантът Светлин Къслев. За текстовете на песните в новия си албум, Стенли събира съзвездие от близки приятели – популярният поет Александър Петров („Ранен сняг“, „Манекен“), телевизионната водеща Наталия Симеонова („Тамагочи“, „Вън от мрака“, „Счупено сърце“), актьорът и звезда от сериала „Откраднат живот“ Дани Рашев („Бягай от мен“, „Откраднат спомен“, „Там зад стената“), емблематичният Любо Киров („Чужди тела“) и съпругата на музиканта – актрисата и певица Людмила Сланева–Локо („Разговори с нощта“). Продуцент на албума е Станислав Сланев-Стенли. 

„Чужди тела“ съдържание:

1.Бягай от мен

2.Ранен сняг

3.Чужди тела

4.Тамагочи

5.Вън от мрака

6.Откраднат спомен

7.Счупено сърце

8.Там зад стената

9.Манекен

10.Разговори с нощта

Албумът на Стенли "Чужди тела" се издава от Вирджиния Рекърдс.

Ключови думи: