На живо

7

Вижте видеото към новия сингъл на Дуа Липа

Don’t Start Now е денс химн на позитивността и самостоятелността

Публикувано на 01 Ноември 2019
Вижте видеото към новия сингъл на Дуа Липа

Дуа Липа пусна нов сингъл и видеоклип към него.

Парчето “Don’t Start Now” излезе официално в петък, 1 ноември.

“Don’t Start Now” е заредено с чист адреналин, каращ те да се чувстваш добре, денс химн на позитивността и самостоятелността.  

“Избрах да пусна тази песен първа, за да мога да затворя една глава от моя живот и да започна нова. В нова ера с нов звук! Тя е за продължаването напред и не позволяването на никой да застане на пътя. Също така беше естествено избор за първа песен, тъй като я направих със същия брилянтен екип, с който песента ‘New Rules’ е създадена”, сподели Дуа.  

Видеото към “Don’t Start Now” е режисирано от признатия режисьор Nabil, който преди това е работил с Кание Уест, The Weeknd, Джеймс Блейк и Бон Айвър. В тази неделя ще видим Дуа Липа да изпълнява “Don’t Start Now” на Европейските музикални награди EMA в Севиля за нейните фенове по целия свята.  

След като се появи със стил през 2017 г. дебютният албум на певицата направи 4 милиона продажби по света, а синглите от него – 40 милиона продажби. Той официално е най-стриймваният албум от жена изпълнител в историята на Spotify. Също така тя е най-младата соло изпълнителка, която някога е стигнала до 1 милиард гледания и е спечелила 3 награди BRITS и 2 награди Grammys.   

Ключови думи: