На живо

7

BRIANNA представя нов сингъл

Изпълнителката позната от хита The Violin Song

Публикувано на 01 Ноември 2019
BRIANNA представя нов сингъл

BRIANNA представи нов сингъл.

Изпълнителката, която нашумя у нас с участието си в една от най-излъчваните песни в българския ефир за 2016 г. – “The Violin Song” с мотив от Мистерията на българските гласове, пусна парчето “Oh Ma Ma”.  

Румънският #1 продуцент Monoir разбира за таланта на BRIANNA по време на музикален конкурс, който тя печели на 14-годишна възраст.

През 2014 г. изпълнителката се присъединява към семейството на Thrace Music – музикалната компания, която продуцира първия й сингъл “All I Need”.

Парчето става голям хит в Турция, като повече от 4 месеца оглавява класациите на всички радиостанции и Shazam.

BRIANNA продължава да набира популярност с участието си в хита на Monoir & Osaka - “The Violin Song” с мотив от Мистерията на българските гласове. Песента се нареди под #5 в националната класация за най-излъчвани песни на 2016 г. в БГ ефира, стриймвана е над 5 млн. пъти в Spotify, а видеото, заснето на българското Черноморие, е гледано над 65 млн. пъти в YouTube. 

С парчето “Lost In Istanbul” BRIANNA се нарежда под #1 в класациите на Румъния, Турция, Гърция. Песента е стриймвана над 5 млн. пъти в Spotify, а видеото към нея е гледано над 81 млн. пъти в YouTube. Новият сингъл на талантливата 19-годишна изпълнителка, “Oh Ma Ma”, се ражда по време на първия у нас международен творчески лагер за писане на песни – Sofia Songwriting Camp. В едно от мобилните студиа в Боровец влизат Monoir, Елия от супер успешната българска поп група 4Magic, норвежката певица и автор на песни Inga (Siv Marit Egseth) и британският музикален продуцент Jungleboi (Nait Masuku). За кратко време четиримата успяват да постигнат симбиоза и написват парчето само за един ден. 

“Sofia Songwriting Camp остави както много спомени и приятелства, така и уникални и истински песни. Още в първия ден на творческия лагер се случи магия - бях избрана да съм в отбор с Monoir, Inga и Jungleboi. Песента “Oh Ma Ma” е много ценна за мен, тъй като с нея се роди желанието ми да творя музика и да създавам нови мелодии и песни. Изключително се радвам, че бях част от това малко, но голямо семейство. Създадохме тази песен с много обич и желаниe и се забавлявахме много!”, разказва Елия от 4Magic. 

Режисьор на видеото към “Oh Ma Ma” е талантливият Silviu Mindroc. Кадрите са заснети в престижните филмови студиа Buftea Studios в Румъния.  

Ключови думи: