На живо

7

Ева Пармакова гостува на радио N-JOY

Младата изпълнителка представи новата си песен

Публикувано на 31 Октомври 2019
Ева Пармакова гостува на радио N-JOY

Ева Пармакова ще представи новата си песен по радио N-JOY.

Младата изпълнителка гостува в студиото при Нейа, за да разкаже повече за създаването на парчето „Lipstick“ и видеоклипа към него. 

„Това парче е създадено с най-позитивната енергия на света. В момента, в който песента придоби завършен вид, буквално всички в студиото започнаха да крещят от удоволствие, да подскачат и танцуват. Няма такава емоция! Писането на музика по време на Sofia Songwriting Camp беше чиста магия. Когато си тръгвахме почти се разплаках от вълнение, защото си дадох сметка какво сме преживяли и каква привилегия беше тази среща“, споделя Ева Пармакова. 

Видеото към „Lipstick” е създадено от един от най-талантливите млади режисьори – Божидар Велинов и от супер иновативния екип на 24/7 Video Production. В рамките на 3 дни екипът минава през над 15 различни локации, като най-голямо предизвикателство за Ева се оказва хеликоптерната площадка на покрива на 20-етажна сграда, където тя едвам преодолява страха си от високото, докато танцува. 

Песента „Lipstick“ е резултат от работата на Ева с шведско-румънски екип, в който и самата тя е съавтор, а по българския текст работи с Pavell. 

Ключови думи: