На живо

7

DEEP ZONE Project задават въпрос

Групата представи новата си песен Ти къде си и видеоклипа към нея

Публикувано на 30 Октомври 2019
DEEP ZONE Project задават въпрос

DEEP ZONE Project представиха нова песен и видео.

След като проектът им "Българка" излезе и извън пределите на България, групата e готова с новото си предложение.

Песента "Ти къде си" продължава мелодичния денс стил и емблематично звучене, с което DEEP ZONE Project са популярни и разпознаваеми.

Този път Дидо, Дани и Ева Мария работят и по английска версия на песента ("Diving"), предназначена за разпространение в чужбина.

Парчето излиза дни преди мини европейското турне на DEEP ZONE Project , по време на което ще се случи и официалното представяне на "Ти къде си".

Международният тур на Дидо, Дани и Ева ще премине през Хайделберг (01.11.2019 г.) и Лондон (08.11.2019 г.), като старта ще бъде в Мюнхен, на 31-ви октомври, точно в нощта на Хелоуин, на тематично, зловещо парти.  

Но не това е най-ужасяващото преживяване, случило се в групата за последния месец. По идея Bashmotion, режисьорът на видеото, на снимачната площадка трябва да присъства змия. Нестандартният участник би трябвало да се появи контролирано върху диджейския пулт на Dian Solo и китарата на Danny Dimitroff. Олицетворението на греха обаче решава да изпълзи много по-рано и ненадейно, но достойнo излиза от чантата за пренасяне, заемайки място на таблото на автомобила, по време на движение. Случката почти докарва до припадък Ева Мария, която - иначе смело момиче - споделя кратко и ясно за инцидента: "Змията не е сред най-любимите ми животни". 

Повече интересни кадри от заснемането и мейкинга на песента и каква е ролята на екзотичната виетнамка Thuan Do може да се гледат в Youtube канала на групата.

Социалните мрежи на групата вече загряват и от предполагаемия отговор на една енигма. Във видеото на "Ти къде си" Deep Zone Project залагат загадка и очакват феновете да я разплетат. Самите музиканти обещават да вдигнат завесата към края на месеца и да поставят точка на дилемата.

Много скоро DEEP ZONE почитателите може да очакват и излизане на нов албум, в който ще присъства предимно чисто нова продукция на групата.  

Ключови думи: