На живо

7

Замръзналото кралство 2 идва през ноември

Наближава времето за ново посещение в кралство Арендел

Публикувано на 29 Октомври 2019
Замръзналото кралство 2 идва през ноември

Само след по-малко от месец, на 22 ноември, превърналите се в любимци на милиони Елза, Анна, Кристоф, Свен и разбира се... Олаф, правят своето дългоочаквано завръщане и се отправят на пътешествието на живота си в "Замръзналото кралство 2".

Омагьосани земи, мистични същества, куп опасности и препятствия няма да спрат любимите герои да открият това, което търсят – ключът към миналото и тайнствените магични способности на Елза.

След като в края на превърналия се в световен феномен Замръзналото кралство двете сестри Елза и Анна най-накрая успяха да вдигнат проклятието над Арендел, всички заживяват в хармония. Или поне така изглежда.

Един ден Елза започва да чува мистериозен повик и не след дълго кралството се изправя пред най-голямата опасност досега. Единствената, която може да възстанови нарушеното равновесие в дома им и да спаси Арендел, е Елза, затова тя предприема опасно пътешествие в неизвестното. Но тя не е сама. Анна, Кристоф, Олаф и Свен, твърдо решени никога да не я изоставят, тръгват по нейните стъпки, готови да се справят с всичко, което предстои.

Кой призовава Елза, откъде произлизат силите й, и ще могат ли тя и верните й приятели и този път да спасят Арендел, ще разберем в края на ноември, а междувременно новият трейлър ни разкрива още една част от многото опасности и новите магични герои – някои страховити, други дружелюбни, които дебнат нашите приятели зад всеки ъгъл.

Режисьори на Замръзналото кралство 2 са Крис Бък и Дженифър Лий, която е и сценарист заедно с Алисън Шрьодер. Продуцент на филма е Питър Дел Веко. Ролите на български отново озвучават Надежда Панайотова, Весела Бонева, Момчил Степанов, Петър Бонев, Любена Нинова, Христо Бонин, Михаела Тюлева, Стефан Сърчаджиев – Съра и др.

А седмица преди премиерата на филма – на 15 ноември, Анимато Мюзик/Universal Music Group ще зарадват всички почитатели на историята с официалния дебют на саундтрака към Замръзналото кралство 2. Музиката на Кристен Андерсън-Лопес, Робърт Лопес и Кристоф Бек е неразривна част от ДНК-то на филма. Тя е отражение на израстването на героите и на развитието на тяхната история – едновременно забавна и емоционална, лична и мощна, интимна и епична. Албумът излиза у нас от ще бъде наличен на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg.

Време е отново да посетим кралство Арендел, но трябва да бъдем готови за силата на магията, която ще ни завърти в още по-безпощадна вихрушка със "Замръзналото кралство 2". Само в кината от 22 ноември на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX. 

Ключови думи: