10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Ева Пармакова завладява ефира с нова песен

Lipstick създадена по време на първия творчески лагер за писане на песни у нас Sofia Songwriting Camp

Публикувано на 24 Октомври 2019
Ева Пармакова завладява ефира с нова песен

Ева Пармакова се готви да завладее ефира с нова песен. 

След силния си дебют с парчето „Ти губиш“ с подкрепата на Pavell & Venci Venc’ и успеха на „Tell Me Right” в колаборация с хитовия диджей Fabrizio Parisi, сега младата изпълнителка представя „Lipstick“.

През май тази година Ева става част от първия международен творчески лагер за писане на музика у нас Sofia Songwriting Camp, където заедно с нея и за нея пишат някои от най-успешните автори в Европа.

Новата й песен със заглавие „Lipstick“ е резултат от работата й с шведско-румънски екип, в който и самата Ева е съавтор, а по българския текст работи с Pavell.

„Това парче е създадено с най-позитивната енергия на света. В момента, в който песента придоби завършен вид, буквално всички в студиото започнаха да крещят от удоволствие, да подскачат и танцуват. Няма такава емоция! Писането на музика по време на Sofia Songwriting Camp беше чиста магия. Когато си тръгвахме почти се разплаках от вълнение, защото си дадох сметка какво сме преживяли и каква привилегия беше тази среща“, споделя Ева Пармакова.

Видеото към „Lipstick” е създадено от един от най-талантливите млади режисьори – Божидар Велинов и от супер иновативния екип на 24/7 Video Production. В рамките на 3 дни екипът минава през над 15 различни локации, като най-голямо предизвикателство за Ева се оказва хеликоптерната площадка на покрива на 20-етажна сграда, където тя едвам преодолява страха си от високото, докато танцува.

Гледайте видеоклипа на „Lipstick” в YouTube канала на „Вирджиния Рекърдс“ и в музикалните телевизии.  Сингълът ще бъде наличен за стрийминг във всички дигитални платформи – A1 Xplore Music, Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer и др.

Ключови думи: