На живо

7

Даниел Петканов гостува на N-JOY Tалант

Водещият на шоуто „България търси талант“ Даниел Петканов влезе в студиото на радио N-JOY като гост в рубриката „N-JOY Tалант“

Публикувано на 16 Октомври 2019
Даниел Петканов гостува на N-JOY Tалант

Водещият на шоуто „България търси талант“ Даниел Петканов влезе в студиото на радио N-JOY като гост в рубриката „N-JOY Tалант“, за да разкаже какво ще очакват зрителите в новия сезон на шоуто, удостоено с рекорд на Гинес. В ексклузивно интервю за радиото Даниел разказа на слушателите за новите елементи в шоуто, за звездното жури, което ще отсъжда талантите на участниците и за новата дигитална рубрика, която той ще води на talant.btv.bg.

Феновете на шоуто ще могат да видят какво остава скрито за зрителите пред малкия екран в допълнителните on-line епизоди „Още от България търси талант“ всяка неделя след телевизионния епизод и в четвъртък. Инфлуенсърът ще показва любопитни места зад сцената на шоуто, емоциите на журито преди и след представянето на претендентите за награда от 50 000 лева, как се подготвят и забавляват те в свободното време. Даниел ще представя на онлайн потребителите участниците и техните таланти извън това, което може да се види по телевизията. Той ще дава подробности за иновативните технически решения, любопитни факти от работния процес и ще представи екипа зад кадър.

В края на разговора водещата Нейа Димитрова припомни на слушателите, че в края на шоуто „България търси талант“ един от финалистите ще има възможност да спечели своя собствена рубрика в ефира на една от най-големите музикални радиостанции в страната – радио N-JOY.

 

 

Ключови думи: