На живо

7

Господарка на злото 2 превзема кината

В продължението на феномена от 2014 година, Анджелина Джоли се завръща в ролята на Злодеида

Публикувано на 15 Октомври 2019
Господарка на злото 2 превзема кината

Този петък очакваме завръщането на Анджелина Джоли в киносалоните.

В "Господарка на злото 2", продължението на феномена от 2014 година, който буквално взриви българския и световния бокс офис, Злодеида и нейната кръщелница Аврора поставят под съмнение сложните семейни отношения, които ги обвързват.

Те биват разединени заради неочаквани обрати, любовта и предложението за брак и нови, тъмни сили, които се изпречват на пътя им.

Техните отношения, породили се от страдание, отмъщение и безгранична любов, разцъфнаха красиво, но омразата между човечеството и феите все още е не е загърбена. Предстоящият брак на Аврора и принц Филип пък е причина за празненство и обединяване на двете кралства, в които съществуват двата свята на хората и магическите създания. Когато обаче неочаквана среща е повод за нов съюз, Злодеида и Аврора са разделени на две враждуващи страни в жестока война, която ще постави на изпитание уважението им една към друга и ще покаже дали наистина е възможно те да бъдат едно семейство!

В "Господарка на злото 2" участват Анджелина Джоли, Ел Фанинг, Чиуетел Еджиофор, Сам Райли, Харис Дикинсън, Ед Скрейн, Имелда Стонтън, Джуно Темпъл, Лесли Манвил и Мишел Пфайфър в ролята на кралица Ингрит. Режисьор на филма е Йоахим Рьонинг, а сценарият е дело на Линда Уолвертън, Ноа Харпстър и Мика Фицърман-Блу. Продуценти на Господарка на злото 2 са Джо Рот, Анджелина Джоли и Дънкан Хендерсън, а изпълнителни продуценти са Мат Смит, Джеф Киршенбаум и Майк Виайра. 

"Господарка на злото 2" идва в кината на 18 октомври на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Ключови думи: