На живо

7

Излиза саундтракът на Замръзналото кралство 2

Музиката към втора част на една от най-хитовите продукции на Дисни ще се появи седмица преди премиерата на филма

Публикувано на 15 Октомври 2019
Излиза саундтракът на Замръзналото кралство 2

Саундтракът на “Замръзналото кралство 2” излиза на 15 ноември. 

Предстоящата филмова продукция на Walt Disney Animation Studios включва спираща дъха музика. 

Оригинални песни от носителите на Оскар® и ГРАМИ® Кристен Андерсон-Лопес и Роберт Лопес, оригинални инструментални произведения от номинирания за ГРАМИ® Кристоф Бек и гост-изпълнители във финалните надписи на филма – американските поп-рок банди Panic! At The Disco и Weezer, и американската певица и автор на песни Кейси Мъсгрейвс. 

У нас албумът се разпространява от Анимато Мюзик/Universal Music Group и е наличен за поръчки на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg

Носителят на Оскар екип, който стои зад суперуспешната продукция “Замръзналото кралство” се завръща: режисьори и на “Замръзналото кралство 2” са Крис Бък и Дженифър Лий.  

Защо Елза е родена с магически сили? Какви истини за миналото я очакват, докато се впуска в неизвестното към омагьосаните гори и тъмните морета отвъд Арендъл? Отговорите я призовават, но тя застрашава собвственото си кралство. Заедно с Анна, Кристоф, Свен и Олаф, тя ще преживее опасно, но съдбоносно пътешествие. В “Замръзналото кралство” Елза се страхуваше, че силите й са твърде неестествени за света. Във втората част тя се надява, че те ще й бъдат достатъчни, за да се справи с всичко, което й се случва. “Замръзналото кралство 2” само в кината от 22-ри ноември.

 

 

Ключови думи: