На живо

7

Disco Stars канят феновете на диско фиеста през декември

На 13-и декември на сцената в зала 1 на НДК ще се качат някои от символите на диското

Публикувано на 10 Октомври 2019
Disco Stars канят феновете на диско фиеста през декември

Мнозина вярват, че петък 13-и е фатална дата, изпълнена с опасности, на която се случват предимно негативни събития.

13-и декември 2019-а година не само, че ще бъде изключение, а ще се превърне в една невероятна и вълнуваща диско фиеста със звезди от световната сцена.

Концертът Disco Stars ще донесе лятото и доза музикална екзотика в София само седмици преди началото на зимата.

На 13-и декември в 20:00 ч. на сцената на Зала 1 на Националния дворец на културата ще се качат някои от символите на едно от най-влиятелните музикални движения в историята – диското.

Зрителите ще имат възможност да се насладят и да танцуват на много от най-великите и любими диско парчета, превърнали се в незабравими класики, в които са се влюбвали не едно и две поколения през последните няколко десетилетия.

На „фаталната“ дата 13-и декември българската публика ще се забавлява с легендарните Шейла Боник от Boney M, Precious Wilson of Eruption и Сандра, а тези световни звезди ще имат прекрасната българска подкрепа в лицето на Братя Аргирови.

Зала 1 на Националния дворец на културата ще се превърне в машина на времето, която ще ни върне във времената на диското, лудите танци и страхотната музика от 70-те, 80-те и 90-те години на миналия век.

Емблематичните изпълнители ще разгорещят феновете с изпълнения на иконичните песни „Rasputin“ “, „Rivers of Babylon“, „Daddy Cool“, „Ma Baker“, „I can't stand the rain“, „One way ticket“, „Raising my family“, „Cry to me“, „I'll be your friend“, „Maria Magdalena”, „Little girl“ и много, много други.

Билети за спектакъла се продават в системата на EVENTIM и тяхната партньорска мрежа. 

Ключови думи: