На живо

7

Господарка на злото 2 направи световна премиера

Филмът идва в родните киносалони на 18 октомври

Публикувано на 01 Октомври 2019
Господарка на злото 2 направи световна премиера

На 30 септември в Холивуд, Калифорния се случи грандиозното офицално приветствие на една от най-дългоочакваните продукции тази година "Господарка на злото 2".

Световната гала премиера на филма се състоя в емблематичния El Capitan Theatre, където стотици фенове и гости имаха възможността да се вдъхновят и да бъдат сред първите, докоснали се до зашеметяваща история. Продължението на феномена от 2014 година отдавна подсказа, че се разгръща отвъд всички очаквания и ще предложи на зрителите наистина вълнуващо преживяване.

А гала премиерата постави категорични основи за тази заявка, превръщайки се в едно от най-впечатляващите филмови събития за 2019.

Приказна атмосфера в духа на "Господарка на злото 2" и решена в емблематичните символи на продукцията – такава беше обстановката, в която всички гости се почувстваха още „по-близо“ до магията на филма. По червения килим минаха всички звезди от продукцията, а появата на Анджелина Джоли очаквано се превърна в абсолютната кулминация на събитието. Тя се превъплъщава отново в една от любимите си роли, както сама споделя. В стилистиката на емблематичния си образ и в компанията и на децата си, тя се появи с впечатляващата черна кожена рокля, която носеше и на премиерата на първия филм през 2014 година..

Мишел Пфайфър, която изгрява в продължението на приключенския филм в ролята на кралица Ингрит, също бе ослепителна в елегантния си тоалет. Ел Фанинг, която буквално израстна пред очите на зрителите от първия път в ролята на принцеса Аврора до сега, се отличи с ярко присъствие в приказна зелена рокля, напълно отговаряща на статуса на една благородна особа. Чиуетел Еджиофор, който идва в Господарка на злото 2, за да напомни на Злодеида, че е време да се погрижи и за своя вид и, че не хората са най-важните, зарадва всички фенове с внимание и широка усмивка. Сред останалите звезди от филма бяха Сам Райли, Харис Дикинсън, Ед Скрейн, Джен Мъри и др. Дизайнерите на костюмите и продукцията Елън Мирожник и Патрик Татопулус, режисьорът Йоахим Рьонинг, певицата Бебе Рекса, която участва в съзадаването на саундтрака на филма, както и много други членове на творческия екип на продукцията минаха по червения килим и заслужено обраха овациите от всички присъстващи. Специални гости на събитието бяха Хайди Клум, Люк Хемсуърт и семейството му, Оливия Родриго, едни от най-известните drag queens в света - Джинджър Минж, Нина Уест и Шангела и много други.

Дали по същия звезден начин ще блести и новата история в приключенския филм? Дали щастливият край този път няма да струва скъпо? Точно преди Хелоуин ще се потопим в мистериозните мочурища и ще разкрием много тайни заедно в един безобразно магичен свят! Този на "Господарка на злото 2", която нахлува безпощадно в кината на 18 октомври на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.  

Ключови думи: