На живо

7

Вечер на добродетелите 2019

Юбилейното издание ще бъде посветено на каузата за пълноценно развитие и щастливо детство на деца от 0 до 7 години

Публикувано на 30 Септември 2019
Вечер на добродетелите 2019

Юбилейното издание на Вечер на добродетелите 2019 г. е посветено на каузата за пълноценно развитие и щастливо детство на деца от 0 до 7 години.

Целта е през 2020 година, с подкрепата на всички гости и партньори на събитието, да бъдат подкрепени поне 800 деца в ранна възраст и техните семейства – не само децата в риск от раздяла от родното семейство и децата в приемни и осиновителни семейства, но и децата, чиито потенциал и развитие са блокирани от невидими рискове на нашето време като родителското отчуждение, бедността и социалната изолация.

Усилията на фондация "За нашите деца" са в посока повече деца в ранна възраст да получат силен тласък в развитието си със сигурността на семейство, но и с интензивна стимулация, благодарение на която те да учат активно за света около тях и да разкрият своя потенциал. Това е ключова инвестиция за успеха на децата в нашето общество, в образованието и трудовата им реализация в последствие. 

Вече 10-та година, благодарение на Вечер на добродетелите, се прави невъзможното възможно и става видимо, че промяна в България може да има, когато има воля, енергия, отговорност и осъзнатост, че от всички нас зависи да променим тъгата в радост, самотата в принадлежност, насилието в подкрепа!

Успехите идват само и единствено, защото има стотици хора - партньори и приятели, които поемат отговорността да работят за един по-добър, справедлив и щастлив свят за децата. 10 години след първото издание, екипът на фондация "За нашите деца" и голямото семейство от съмишленици приемат за своя мисия да продължават дори и ако само едно дете има нужда от подкрепа, за да има щастливо детство и пълноценно развитие в семейство.

Ключови думи: