На живо

7

Загубеният йети вече е в кината

Приключенската продукция разказва за приятелството, за смелостта и търсенето на пътя…към вкъщи и към доброто

Публикувано на 29 Септември 2019
Загубеният йети вече е в кината

На 25-ти септември в София се състоя галапремиерата на "Загубеният йети".

Една от най-впечатляващите анимационни продукции тази година заслужено отбеляза премиерата си по кината у нас със специално събитие, което събра на едно място много фенове и популярни личности.

Дивна и бендът й с подкрепата на продуцента Цветелин Димитров поднесоха неочаквана изненада на всички гости непосредствено преди старта на галапремиерата на филма, която беше белязана от уникален и първия по рода си концерт на живо в киносалона, а това превърна събитието в наистина впечатляващо представление. 

Приключенската продукция разказва за приятелството, за смелостта и търсенето на пътя…към вкъщи и към доброто. Именно към този трогателен разказ, изпълнен с вълшебства и препятствия, се присъединява талантливата изпълнителка Дивна. Макар че вече се е докосвала до света на дублажа, младата певица за първи път приема предизвикателството да озвучи главна роля и тази нова посока я изпълва с ново, уникално вдъхновение. „Много съм щастлива, че това ми се случва и, че озвучавам именно Йи. Ние много си приличаме и това най-много ми помага да вляза в образа и да го направя максимално автентичен. Тя постоянно преоткрива себе си и търси красотата във всичко. Аз също се старая да съм такава. Преживявам тази роля и искрено вярвам, че този филм ще остави страхотно послание за всички.“, споделя Дивна по повод на новото си артистично амплоа. 

Ий заедно с щурите си приятели Джин и Пенг, ще трябва да преодолее всички трудности по пътя към снежните Хималаи. Там са родителите на Загубеният йети, който случайно попада на покрива на Йи и единственото, което иска, е да се върне на мястото, към което принадлежи. Ще се справят ли с нелеката задача? Ще успеят ли да изпреварят властния д-р Бърниш, който иска първи да докопа магическото създание, и какво ще им струва това, ще можем вече да разберем в кината!

"Загубеният йети" вече ви очаква в кината на 2D и 3D.  

Ключови думи: