На живо

7

SLNG и Бобо с общ сингъл

Парчето е озаглавено Бели петна

Публикувано на 25 Септември 2019
SLNG и Бобо с общ сингъл

SLNG пуснаха нов сингъл.

Парчето „Бели петна“ е с участието на Бобо и ще бъде представено с ексклузивен лайв на сцената на столичен клуб на 26-ти септември.

Новото видео вече е качено в YouTube канала на лейбъла Монте Мюзик и подгрява излизането на третия албум на групата, който се очаква до края на годината.

СЛЕНГ е една от първите български банди и оставят в историята на родната музика хитове като “Мой свят”, “Синьо”, “Любовта няма край” и др.

Фатален инцидент с вокалиста и двигател на формацията Дими Екимов е причината останалите членове да продължат по друг път. Няколко години по-късно, през 2012 година музикантите отново се събират като оттогава работят с вокалистa Владимир Михайлов (Сафо, Rewind), познат и от големия екран с филма "Възвишение" от 2017 г.

Към днешна дата SLNG е в състав Владимир Михайлов (Сафо, Rewind) – вокал, китари, Калин Петров (Сленг, Акага) – клавишни, Младен Несторов (Сленг, Ахат) – бас китара, Петър Рангелов (Дюн) - китари, Алекс Лазаров (Ахат) - барабани.

За концерта този четвъртък групата излиза в пълен състав, а специален гост ще бъде Бобо. Идеята за включването на рапъра идва след като Владо и Бобо са част от екипа, с който Кристиан Костов работи за успешното представяне на „Beautiful Mess“. Бобо много харесва парчето и се включва стилно в песента и във видеото, като авторският му текст и специфичното му присъствие и енергия допълват посланието и въздействието на музиката и визията. Автор на музиката е Владо. Текстът е на Владо и Бобо, аранжиментът е дело на бандата.

Видеото на “Бели петна” е заснето в 4 дни на различни локации и за направата му, освен ражисьорът Гепи, се грижи екипът на студио „Jeng“. В него участва актрисата Деси Моралес, с която Владо се познава от многобройните им срещи на филмовата площадка, както и малкият син на Владо - Зари. Очарователната Деси, която играе майка на Зари, успява да го предразположи за отрицателно време и да му помогне да се справи с тежката си актьорска задача.

Билети за концерта на SLNG вече са в продажба в мрежата на Ивентим на цена от 10 лв. 

Ключови думи: