На живо

7

Михаела Филева стартира самостоятелното си турне

Феновете на певицата в Пловдив не се притесниха от дъждовното време и напълниха Летния театър

Публикувано на 20 Септември 2019
Михаела Филева стартира самостоятелното си турне

С вълнуващ коцерт стартира първото самостоятелно турне на Михаела Филева в Пловдив.

Феновете на певицата от града под тепетата не се притесниха от дъждовното време и напълниха Летния театър.

Михаела излезе на сцената с музикантите Васил Крумов, Васил Вутев, Краси Тодоров, Александър Обретенов и Трио Тринити, както и танцьорите с хореограф Радостина Точева.

Още от първия момент публиката остана без дъх, феновете бяха екзалтирани от силното начало. 

Към средата на концерта времето се опита да попречи на доброто настроение. Дъждът накара публиката да се притеснява и чуди как ще продължи музикалното събитие. Тогава Михаела Филева се опълчи и смело обяви “бойкот на лошото време”. 

Феновете се заредиха с още повече енергия, а дъжда да спря. Шоуто продължи с пълна сила. Накрая Михаела беше извикана на два биса. В първия певицата изпълни песента “Опасно близки”, а във втория “Приливи и отливи” и завърши ударно с парчето “Конец”.

Концерта в Пловдив постави запомнящо се начало на турнето на Михаела Филева, което със сигурност ще остане в сърцата на хората. Феновете на певицата могат да се възползват от възможноста да посетят останалите концерти на: 17 октомври в Благоевград (зала “Пейо Яворов”),  23 октомври във Велико Търново (Дворец на културата и спорта “Васил Левски”) и 24 октомври във Варна (Фестивален и конгресен център). Билети могат да се закупят от eventim.bg.  

Ключови думи: