На живо

7

Предстои седмата Мисия здраве

На изложението в центъра на София ще бъде представено всичко за здравето, красотата и здравословния начин на живот

Публикувано на 20 Септември 2019
Предстои седмата Мисия здраве

В Княжеската градина от 27-ми до 29-ти септември за седма поредна година изложение „Мисия здраве“ ще отвори врати за своите посетители.

Доброто здраве изисква информираност, а доброто настроение – забавление и спорт.

Ето защо „Мисия здраве“ е един чудесен повод да се съчетае полезното с приятното.

В продължение на три дни посетителите ще се запознаят с най-новите тенденции в здравето и здравословния начин на живот.

Събитието представя както традиционната медицина, така и множество алтернативни методи и продукти за поддържане на добро здраве, красив вид и добра форма. Разнообразна гама продукти в сферата на фармацевтиката, натуралната козметика и био храните ще присъства на щандовете на над 50 изложители, които можете да откриете тук.

„Мисия здраве“ е празник за цялото семейство. Всички ще могат да се забавляват и да участват пряко в развлекателната програма на събитието, чийто водещ ще бъде Ники Кънчев. Желаещите да подобрят своята енергия и тонус ще могат да се включат в богатата спортна програма на събитието, която ще включва открити уроци по модерни танци за деца и пораснали, спортни занимания по денс аеробика, йога и кубински танци за двойки. За най-активните в събота сутрин ще се проведе 5 километра бягане в парка.

Посетителите ще могат да се възползват от безплатни прегледи и консултации със здравни специалисти през цялото време на изложението. Национална пациентска организация за поредна година е партньор на събитието и ще осигури безплатен скрининг за хепатит, диабет, изследване на дишането, заболявания на щитовидната жлеза. В партньорство с Националния център по трансфузионна хематология и тази година ще проведе кръводарителска акция в съботния ден.

Традиционно на изложението ще присъстват и специалисти от МБАЛ Национална кардиологична болница, които ще провеждат консултации по сърдечно-съдови проблеми, безплатно измерване на кръвно налягане, както и изследване с електрокардиограма (ЕКГ).

Входът е свободен за всички, следете повече информация на сайта или на Фейсбук страницата на изложението. 

Ключови думи: