На живо

7

Стартират предварителните кастинги за шестия сезон на MasterChef

Всеки, който желае да спечели шанса да се бори за престилка, престижната титла MasterChef на България и голямата награда от 100 000 лева, може да се запише

Публикувано на 19 Септември 2019
Стартират предварителните кастинги за шестия сезон на MasterChef

Екип от кулинарни експерти стартира предварителните кастинги за шестия сезон на хитовото шоу MasterChef по bTV.

Те ще търсят хоби-кулинари, които винаги са искали да станат част от приключението в най-голямата кухня на България, но не са се усмелили.

Всеки, който желае да спечели шанса да се бори за престилка, престижната титла MasterChef на България и голямата награда от 100 000 лева, може да се запише за предварителен кастинг на адрес masterchef.btv.bg.

След това трябва да поднесе на професионалните готвачи своя сготвен специалитет, с който мисли, че ще се представи най-добре и да го поднесе в чинията, която смята, че е най-подходяща за него.

Одобрените участници ще прекрачат прага на MasterChef, за да изпитат кулинарните си възможности с много изненадващи предизвикателства и в компанията на топ гурме професионалистите – Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу.

Кулинарната арена на MasterChef е сцена, на която силните характери, познавачите на вкусове, хората с хъс за учене и креативност могат да станат звезди, без значение дали са каменоделци, оперни звезди, рекламисти или стругари.

Предварителните кастинги за MasterChef ще се проведат на 12, 13, 19 и 20 октомври в „Парк хотел Москва“. Повече информация можете да намерите на masterchef.btv.bg и на тел. 0885246834, 0892290110.

Ключови думи: