На живо

7

Дженифър Лопез блести на филмова премиера

Премиерата на Да свалиш Уолстрийт се състоя на престижния Международен филмов фестивал в Торотно

Публикувано на 12 Септември 2019
Дженифър Лопез блести на филмова премиера

Световната премиера на новия филм на Дженифър Лопез "Да свалиш Уолстрийт" се състоя на престижния Международен филмов фестивал в Торотно (TIFF).

Горещата латино дива, която е също толкова популярна в киното, колкото и на музикалната сцена, изгря на червения килим с ефектна златна рокля на Maison Yeya.

Лопез събра погледите на всички с екстравагантен клъч, обсипан с камъни Swarovski, който наподобява пачка стодоларови банкноти и перфектно кореспондира със сюжета на филма.

В него група стриптизьорки решават да ограбят не кого да е, а акулите от Уолстрийт с измамна схема с кредитни карти. На червения килим Дженифър Лопез беше в компанията на годеника си Алекс Родригез.

На световната премиера на филма блестяха още звездите на Констанс Ву, Лили Райнхарт, Кики Палмър и Джулия Стайлс.

Вдъхновен от истински истории, Да свалиш Уолстрийт проследява живота на няколко стрийптийзьорки, които решават да променят правилата на играта с богатите си клиенти от Уолстрийт. Планът им изглежда привидно безобиден, докато нещата не се объркват напълно. Филмът е вдъхновен от истински събития, описани от журналистката Джесика Преслър в специален материал в сп. New York. Критиците вече се изказаха особено ласкаво за филма на режисьорката и сценаристка Лорийн Скафария и дори се появиха коментари, че Да свалиш Уолстрит може да стане претендент дори за „Оскар“.

Операция "Да свалиш Уолстрийт" започва този петък (13 септември) само в кината.  

Ключови думи: