На живо

7

Михаела Филева тръгва на самостоятелно турне

То ще започне на 19 септември в Пловдив и ще завърши на 24 октомври във Варна

Публикувано на 10 Септември 2019
Михаела Филева тръгва на самостоятелно турне

Михаела Филева ще представи концертната си програма на турне. 

То ще започне в Пловдив на 19 септември и ще премине през Благоевград (17 октомври), Велико Търново (23 октомври) и Варна (24 октомври).

Красивата и талантлива изпълнителка стартира подготовката си за турнето веднага след завръщането си от гръцкия остров Лимнос, където снима ново видео.

Първата концертна дата на Михаела е в Пловдив. На 19 септември почитателите й ще я срещнат в Летния театър в града под тепетата, заедно с бенда й, беквокалистките от трио Тринити и танцьорите от RIO Crew. Творчески директор на концерта е Бойко Щонов, който се погрижи и за визуалната страна на големия концерт на Михаела Филева в зала 1 на НДК.

Феновете на харизматичната изпълнителка са в очакване на концертните събития, защото там Михаела ще представи любимите им хитове, ще танцува заедно с RIO Crew, а в акустичната част ще сподели с тях емоцията от изпълнението на най-чувствените й песни. Музикален директор на шоуто е Борислав Бояджиев – Борче, който заедно с музикантите Красимир Тодоров, Васил Вутев, Васил Крумов и Александър Обретенов са подготвили запомнящи се и въздействащи аранжименти за концерта.

Билетите за турнето на Михаела Филева вече са в продажба на цени от 15 до 30 лв. Налични са в мрежата на Ивентим и билетните центрове по градовете.  

Ключови думи: