На живо

7

Луи Томлинсън се завръща с ново парче

Новият сингъл на британеца е озаглавен Kill My Mind

Публикувано на 10 Септември 2019
Луи Томлинсън се завръща с ново парче

Луи Томлинсън се завърна към музиката с ново звучене и нов сингъл.

Парчето “Kill My Mind” разказва за забавните моменти и леко безотговорните действия докато си млад; за това да експериментираш в младините си и да правиш неща, които не винаги са най-доброто за теб, но са вълнуващи.  

“Със следващите си песни смятам най-накрая да разкрия какъв тип артист съм. От известно време насам записвах музика, която смятах, че ще има успех в радиото. Чувствах, че съм длъжен да създавам определен тип песни, но в един момент осъзнах, че искам музиката ми да представя истинската ми същност“, коментира Томлинсън.  

“Запознах се с Джейми Хартман, който работи по продукциите на Rag’N’Bone Man, и веднага усетих, че най-накрая гледам в една и съща посока с продуцент. Ние бяхме напълно единодушни по всички въпроси и по време на последните ни сесии в студиото продуцирахме музика, с която наистина се гордея. Искам да мога да влияя на хората с думи и да пиша искрени текстове на теми, които имат значение“, допълва британецът.  

Миналия месец Луи спечели признанието Най-добра песен за 2019 г. на наградите Teen Choice Awards за своя сингъл “Two Of Us”, който събра 40 милиона стрийма в Spotify и 23 милиона гледания в YouTube. Британският изпълнител вече има няколко хитови соло сингъла, сред които колаборацията му със Стив Аоки в песента “Just Hold On” и дуета си с Биби Рекса - “Back to You”. До момента всички негови песни са стриймвани общо над милиард пъти.  

През 2018 г. Луи спечели наградата Най-добър соло пробив от iHeart, както и статуетка EMA за Най-добър изпълнител за Великобритания и Ирландия за 2017 г. Британецът се нареди под #5 в класацията за новоизгряващи артисти за 2018 г. на Billboard и събра над 60 милиона последователи в социалните мрежи. Като член на суперуспешната момчешка банда One Direction е продал над 100 милиона звукозаписа.  

В момента, изпълнителят се готви да издаде дебютния си солов албум.

„Прекарах много време в това да разбера къде се намирам в музикалната индустрия, но вече чувствам, че съм на правилното място. Научих се да вярвам на инстинктите си и да участвам във всеки аспект от кариерата ми. Имам невероятни и отдадени фенове, които останаха лоялни към мен. Най-накрая мога да кажа, че ми предстоят нови песни, албум и турне, за които се вълнувам изключително много“, споделя Томлинсън. 

Ключови думи: