На живо

7

Джакс Джоунс пусна ново видео

Клипът е към парчето Jacques, с участието на шведската певица Тове Ло

Публикувано на 10 Септември 2019
Джакс Джоунс пусна ново видео

Джакс Джоунс пусна още едно видео.

Клипът е към парчето "Jacques", с участието на шведската певица Тове Ло (Tove Lo).

Песента е част от излезлия на 6 септември дебютен албум на 32-годишния Тимусин Лам, както е истинското име на Джакс Джоунс (Jax Jones).

Колекцията е озаглавена Snacks (Supersize) и в нея са включени 14 трака.

Сред тях са вече утвърдилите се като хитове "You Don't Know Me" с Рей, "Harder" с Биби Рекса, "Ring Ring" с Мейбъл и Рич дъ Кид, "Instruction" с Деми Ловато и Стефлон Дон, "Play" с Years & Years, "Breathe" с Ина Ролдсен, "All Day and Night" с Мартин Солвейг и Мадисън Биър и "One Touch" с Джес Глин.

Радиофоничното бижу Snacks излиза на CD и двоен винил и бетонира статуса на Джоунс като една от най-могъщите сили в света на съвременната поп музика с поредица от 7 глобални суперхита.

„Твърде вероятно е да ме подминете на улицата, но със сигурност познавате моята музика“, обича да се шегува в интервюта Джакс, който поддържа доминацията си в ефира със серия от звездни колаборации.

Артистът израства в Лондон в семейството на китайка, турчин за биологичен родител и доведен баща нигериец. Именно той формира меломана в момчето, което редовно краде и презаписва за себе си богатата му колекция от R&B и блус плочи. Завършвайки образованието си като класически китарист, Джакс създава първите си бийтове в стаята си, повлиян от техно бума на 90-те. Спартанската дисциплина и фокусът върху създаването на музика от този период водят до любопитен парадокс - днес, когато гради денс империя за милиони, Джоунс поставя домашното студио и съпругата си пред парти джунглата на шоубизнеса.

От избухването си на сцената през 2016 с "House Work" до сега Джакс Джоунс е един от най-успешните продуценти с над 3 млрд. стриймвания на негови парчета в световен мащаб. С 6 последователни хит сингли във Великобритания, две номинации за BRIT Award и Ivor Novello зад гърба си, Джакс се отправя с твърда стъпка към големите фестивални сцени и продължава да прави музика със страст и силно чувство за самоирония. 

Ключови думи: