На живо

7

One Love Tour залива с незабравими емоции морето

Напълно безплатният фестивал ще се проведе на входа, на Морската градина във Варна и ще изненада посетителите с различна програма за вечерния концерт

Публикувано на 09 Септември 2019
One Love Tour залива с незабравими емоции морето

One Love Tour ще гостува в морската ни столица на 14 септември.

Напълно безплатният фестивал ще се проведе на входа, на Морската градина във Варна и ще изненада посетителите с различна програма за вечерния концерт.

Освен звездите на България и Република Северна Македония – Графа, Слаткаристика и Next Time, на сцената ще се качат Стефан Вълдобрев и обичайните заподозрени.

Стартът е поверен на млади таланти, със сериозна заявка в музикалната кариера. За финал, са подготвени дуетите между българските и македонските изпълнители, които предизвикваха огромен интерес и вече покоряват класациите.

Само седмица, след старта на Фермата, посетителите на фестивала, ще имат възможността, да участват в импровизираната „Арена на Дуелите“. Малки и големи ще премерят силите си, както по между си, така и срещу участници от предишните сезони на най-гледания риалити формат. Димитър Господинов е подготвил игри съобразени с всички възрасти, като част от тях ще видим в новия сезон.

Водени от идеята да се възродят и запазят традициите, на входа на Морската градина, ще бъде разположена „Алея на занаятите“. Тя се реализира със съдействието на Регионален център София – ЮНЕСКО. На нея, гостите на фестивала, ще се запознаят отблизо с характерните за региона местни традиции и занаяти. Ще се потопят в магията на древното, пъстро и живо наследство, което сме опазили и съхранили до днес.

На 7 септември, One Love Tour беше в гр. Бургас и остави незабравими спомени на хилядите жители и гости на града, присъствали на невероятната емоция наречена „Една Любов“. Специален гост – изпълнител беше легендарният Орлин Горанов, с когото в един глас пяха различни поколения, а истинска сензация сред тийнейджърите предизвика атрактивната DARA. Часове наред, деца и възрастни активно се включваха в игрите от Фермата и се снимаха с участниците от предаването. В „Арена на дуелите“ се включи и шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова.

На 14 септември, на входа на Морската градина, в гр. Варна, Ви очаква незабравимо изживяване изпълнено с емоции, носещо посланието за любовта. Заповядайте на One Love Tour, да се забавляваме заедно! Входът е свободен! 

Ключови думи: