На живо

7

Камила Кабейо представи два нови сингъла

Песните са част от предстоящия й албум Romance

Публикувано на 06 Септември 2019
Камила Кабейо представи два нови сингъла

Камила Кабело зарадва феновете си с два нови сингъла.

Парчетата “Shameless” и “Liar” ще бъдат част от предстоящия й втори студиен албум, озаглавен Romance.

Черпейки вдъхновение от лични преживявания и превръщайки ги в незабравими песни, Камила представя най-емоционалната си страна до момента. 

„Тези песни описват личния ми живот през последните няколко години и историите, които събрах за това време – отдавна знаех, че искам албумът ми да бъде озаглавен Romance, тъй като в него разказвам за любовта“, споделя 22-годишната певица. 

След като обнови социалните си мрежи, Кабейо покани слушателите си в света на любовта, със серия от емоционални постове. Изпълнителката разкри сърцето си и заглавието на предстоящия си албум в това видео, а в следващ клип представи имената на новите си сингли, като най-накрая пусна и тийзър на “Shameless”. Постовете й събраха над 31 милиона гледания и 36 милиона харесвания. 

“Shameless” представя разтърсващото вокално изпълнение на суперзвездата, примесено с нежни куплети, мощни припеви и хипнотизиращи звуци от китара. От другата страна на музикалния спектър е смелият и провокативен трак “Liar”, с латино мотиви. 

Двата нови сингъла на Камила Кабейо излизат в края на лято, белязано от космически успех за младата изпълнителка, която успя да разбие няколко рекорда и се превърна в певицата с най-много месечни слушатели в Spotify – 61, 2 милиона. В същото време номинираният за награда GRAMMY мултиплатинен #1 в Billboard Hot 100 сингъл на Кабейо “Havana”, колаборация с Йънг Тък, се превърна в най-стриймваната песен на артист жена на всички времена. 

Само преди седмица Камила взриви сцената на годишните награди MTV VMAs с изпълнение на “Señorita”, заедно с половинката си – суперзвездата Шон Мендес. Дуетът им не само успя да стигне до #1 в класацията на Billboard Hot 100, но се превърна и в “най-стриймваната лятна песен в Spotify” и „втората песен в историята, задминала 100 милион стрийма в Spotify за отрицателно време“. Заедно с това, песента им спечели наградите Най-добра колаборация и Най-добра кинематография по време на MTV VMAs, както и Choice Summer Song за 2019 г. на церемонията Teen Choice Awards.

Само на 22 години Камила е най-младият изпълнител, завзел две #1 позиции в класацията Hot 100, след Джъстин Бийбър през 2017 г., и най-младата жена артист на тази позиция, след Риана през 2010 г. Към днешна дата, аудиостриймовете на Кабейо надминават 8,8 милиарда, а видео гледанията – 3,5 милиарда. 

Ключови думи: