На живо

7

Малума бележи все повече успехи

Преди дни колумбиецът пусна клипа на парчето No Se Me Quita, с участието на Рики Мартин

Публикувано на 04 Септември 2019
Малума бележи все повече успехи

Преди дни Малума пусна видео към най-новата си песен.

Парчето “No Se Me Quita” е с участието на суперзвездата Рики Мартин.

Двамата работят заедно за втори път, а колаборацията им е четвъртото видео от албумa 11:11 на Малума, който излезе през месец май на #1 в класацията на Billboard – Top Latin Albums.

С траковете “HP“, “11PM“ and “Instinto Natural“ (ft. Sech), Малума задмина милиард гледания в YouTube, а “HP“ достигна #1 в латинския еърплей чарт на Billboard, което му спечели тринадесети подред #1 сингъл в US Latin и радио Puerto Rico само за четири години. 

Видеото към парчето “No Se Me Quita” е заснето в Mаями от венецуелския режисьор Нуно Гомес, който стои и зад клиповете на “HP“, “11PM“ и “Instinto Natural“.  “No Se Me Quita” задмина 17,8 милиона стрийма в цял свят, а в очаване на новото видео, песента бе добавена в някои от най-известните плейлисти на Spotify. 

За Малума:

Само на 25 години Малума е считан за един от водещите гласове в латино музиката и за световен идол на младите. Роденият в Меделин, Колумбия Хуан Луис Лондоньо измисля артистичния си псевдоним от първите две букви на имената на майка си, баща си и сестра си. 

Носителят на награда Grammy за най-добър съвременен поп албум (F.A.M.E.) за 2018 г. е един от най-популярните артисти в социалните мрежи, с повече от 23 милиона Facebook фенове, 6 милиона последователи в Twitter и 45,7 милиона в Instagram, превръщайки го в най-следвания латино артист в платформата. Официалният му YouTube/VEVO канал е с повече от 9 милиарда гледания и има над 22 милиона абонати, което му печели наградата YouTube Diamond Play Button. 

Колумбийският изпълнител достига безпрецедентен успех със световното си турне, за което продаде повече от един милион билети за 105 международни концерта през 2017 г. Това го прави най-продаваният латино артист в целия свят. През 2018 г. Малума разби рекордите, като напълни всички зали на концертите си в Съединените щати и Европа по време на турнето F.A.M.E. и разпродаде арените Madison Square Garden в Ню Йорк, American Airlines Arena в Маями и The Forums в Лос Анджелис два пъти. 

Откакто е част от Sony Music Latin през 2015 г. Малума издава три албума, Pretty Boy Dirty Boy (2015), F.A.M.E. (2018) и 11:11 (2019), като всеки един от тях излиза на #1 в класацията на Billboard – Latin Albums. Малума е най-младият артист, който едновременно държи позиции #1 и #2 в латино еърплей чарта на Billboard с песните “Sin Contrato” и “Chantaje”, и който до момента има тринадесет песни на позиция #1. 

Ключови думи: