На живо

7

One Love Tour за първи път в Бургас

Фестивалът, който се превърна в символ на любовта, културата и изкуството на България и Република Северна Македония, за първи път ще се проведе в гр. Бургас, на 7 септември

Публикувано на 28 Август 2019
One Love Tour за първи път в Бургас

One Love Tour ще гостува за първи път в Бургас. 

Фестивалът, който се превърна в символ на любовта, културата и изкуството на България и Република Северна Македония, за първи път ще се проведе в гр. Бургас, на 7 септември.

Вече три поредни години, феновете на най-популярните изпълнители от двете държави, имат удоволствието да се забавляват на грандиозните вечерни концерти, част от фестивала. В Бургас, на сцената ще се качат: Орлин Горанов, Слаткаристика, Графа, Next Time, Дара и много други. Гостите ще имат възможност да чуят и дуетите, създадени специално за фестивала, които превземат музикалните класации и в двете страни.  

Само ден, след старта на най-гледания риалити формат Фермата - посетителите ще могат да премерят сили помежду си и да проверят възможностите си в игрите от предаването. На площад "Тройката ", ще бъде изградена импровизирана "Арена на дуелите". В нея ще се включат участници от предишните сезони, а специален гост ще е Ваня Стамболова. 

Водени от идеята да възродят и запазят традициите, по време на фестивала и тази година има " Алея на занаятите". Посетителите ще се запознаят от близо, с характерните за региона местни традиции и занаяти, и ще се потопят в магията на древното, пъстро и живо наследство, опазено и до днес. "Алея на занаятите" се реализира със съдействието на Регионален център София - ЮНЕСКО. 

Заповядайте на 7 септември, в гр. Бургас, на площад "Тройката" и се забавлявайте на One Love Tour! Входът е свободен!

Ключови думи: