На живо

7

Pavell & Venci Venc’ и DARA с нова колаборация

Тримата пуснаха парчето Хотел 5 звезди и видеото към него

Публикувано на 23 Август 2019
Pavell & Venci Venc’ и DARA с нова колаборация

Pavell & Venci Venc’ и DARA пуснаха ново съвместно парче. 

Година след първата колаборация, наречена „Срещу мен“, тримата вадят втори съвместен проект със заглавие „Хотел 5 звезди“.

Освен, че са най-добри приятели, когато влязат в студио Павката, Венци и Дара се превръщат в един от най-интересните авторски екипи за създаване на музика.

В „Хотел 5 звезди“ си поделят авторския кредит за музиката и текста, а звученето е резултат от продуцентския талант на Павел.  

Видеото на „Хотел 5 звезди“ е възложено на Павлин Иванов – Bashmotion, а зад камерата е един от най-добрите оператори у нас - Андрей Андреев. Стилен, минималистичен свят, разграфен внимателно за три от най-колоритните артисти в родния музикален бизнес и за техните видения – в него е визуално приютен петзвездният хотел на Pavell, Venci Venc’ и DARA.  

На снимачната площадка Павел докарва една от сбъднатите си мечти – мотор, който всъщност е поръчкова машина с елементи от високоскоростните играчки на Черния рицар. Венци пък затваря егото си зад стъклена витрина и го превръща в музеен експонат, а Дара е опасна и цветна енергия.  

Гледайте Pavell & Venci Venc’ x DARA – „Хотел 5 звезди“ в официалния канал на “Вирджиния Рекърдс“ в YouTube.  

Ключови думи: