На живо

7

Вижте новото видео на Тейлър Суифт

Клипът е към едноименния сингъл от албума Lover

Публикувано на 23 Август 2019
Вижте новото видео на Тейлър Суифт

Тейлър Суифт пусна видеоклипа на новата си песен.

Сингълът "Lover" се появи, придружен от лирик видео на 16 август.

Днес поп звездата представи и седмия си албум, озаглавен Lover.

Той съдържа 18 парчета и е първият й студиен проект с Universal Music Group/Republic Records след повече от десетилетие със звукозаписната компания Big Machine. 

През февруари Тейлър Суифт публикува в профила си в Instagram снимка със седем палмови дръвчета като по-късно става ясно, че в същия ден тя е приключила работата по албума.

В бележките към албума,Тейлър го нарича "любовно писмо за любовта към себе си" - всички завладяващи, заклинателни, безумни, опустошителни, червени, сини, сиви златни аспекти от нея.

Първите нотификации за албума започнаха още през зимата на 2018 г. с кодирани Instagram публикации и промяна в стайлинга на Суифт - по-ярка палитра, с флорални и пастелни мотиви и силно присъствие на дъга.

Това рязко измести фокуса на Тейлър Суифт от относителната тъмнина на предишния й албум Reputation (2017). Първите два сингъла от Lover са песните "Me!" с участието на Брендън Юри от Panic! at the Disco и "You Need to Calm Down", последвани от промоционалното парче "The Archer". Музикален продуцент на Lover е Джак Антонов.

Новият албум излиза в разнообразни формати, включително 4 делукс издания Target. Феновете ще имат достъп до ексклузивно съдържание - книжка с текстове, плакат, копие от дневника на Тейлър Суифт, снимки и др. Албумът Lover е наличен на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg

Ключови думи: