На живо

7

Новият филм за Джеймс Бонд вече има заглавие

Лентата ще бъде наречена No Time To Die

Публикувано на 22 Август 2019
Новият филм за Джеймс Бонд вече има заглавие

Новият филм от историята на Джеймс Бонд вече има своето официално име. 

Продуцентите обявиха, че лентата ще бъде наречена "No Time To Die" (буквално "Няма време за умиране").

25-ият филм от най-успешната шпионска кинопоредица излиза в кината в България на 10 април 2020 г.

В ролята на легендарния агент 007 на Иън Флеминг за пети път влиза Даниел Крейг, а режисурата е поверена на небезизвестния Кари Фукунага (Безродни зверове, ТВ сериалът Истински детектив).

Сценаристи са Нийл Първис и Робърт Уейд (Спектър, 007: Координати Скайфол), Кари Фукунага, Скор З. Бърнс (Заразяване, Ултиматумът на Борн) и Фийби Уолър-Бридж (ТВ сериалите Убивайки Ийв и Fleabag).

"No Time To Die" все още се снима, като работата по филма и началото на снимките бяха оповестени със специално събитие в имението на самия Иън Флеминг в Ямайка в края на април. В социалните мрежи вече се появиха първи кадри от работния процес, от снимачните локации в Лондон и Ямайка, както и от посещението на Даниел Крейг на състезанието от F1 на пистата Силвърстоун и на емблематичните за Бонд поредицата автомобили Ягуар. Принц Чарлз от британското кралско семейство пък посети продукцията в края на юни в Лондон.

В "No Time To Die" участват още Рами Малек, Леа Сейду, Лашана Линч, Бен Уишоу, Наоми Харис, Били Магнусен, Ана де Армас, Рори Киниър, Дейвид Денсик, Дали Бенсала, както и Джефри Райт и Рейф Файнс.

В лентата Джеймс Бонд вече не е на активна служба и се наслаждава на спокоен живот в Ямайка. Спокойствието му скоро е нарушено от стария му приятел от ЦРУ Феликс Лайтър, който търси помощта му. Мисията да спасят отвлечен учен се оказва доста по-коварна от очакваното, хвърляйки Бонд по следите на мистериозен злодей, който държи в ръцете си опасна нова технология.

"Казино Роял", "Спектър на утехата", "и "Спектър" заедно натрупаха международен боксофис от 3.1 млрд. щ.д. 007: Координати Скайфол (1.1 млрд. щ.д.) и Спектър (880 млн. щ.д. ) са двата най-касови филма от поредицата за Джеймс Бонд.  

Джеймс Бонд се връща на служба с "No Time To Die" в кината на 10 април 2020. 

Ключови думи: