На живо

7

Орлин Павлов и Михаела Филева с обща песен

Парчето ще е част от саундтрак на филм, а премиерата му ще се състои по време на плаващия концерт на Орлин Павлов в Пловдив

Публикувано на 22 Август 2019
Орлин Павлов и Михаела Филева с обща песен

Орлин Павлов и Михаела Филева записват своята първа съвместна песен.

Тя ще ще бъде част от саундтрака на филма „Завръщане” и е написана от Графа специално за най-новия филм на Ники Илиев.

Сингълът ще бъде представен за първи път по време на специалния плаващ концерт на Орлин Павлов на 28-ми август на Гребната база в Пловдив.

По време на концерта, в реално време, ще бъде заснета финалната сцена на романтичната комедия „Завръщане”, а публиката на плаващия концерт ще стане пряк участник и във филма, чиято премиера ще е през октомври. 

Концертът на Орлин Павлов, както и филмът „Завръщане”, са част от програмата на Пловдив - Европейска столица на културата 2019. Невероятното музикално изживяване ще е напълно безплатно за всички зрители, като на плаващата сцена, освен Орлин Павлов и Михаела Филева, ще се качат и други любими български изпълнители – изключителните Белослава, Любо Киров, Владимир Ампов–Графа и Бобо. 

Концертът и записът на последната сцена от филма е с начален час 20:00 ч., а от 18:00 ч. DJ Stephan Love ще подгрее публиката за концерта на Гребната база в града под тепетата.  

Фотограф снимка Орлин Павлов: Велислав Балдев / LYON VISUALS 

Ключови думи: