На живо

7

Лиъм Хемсуърт подаде документи за развод

Актьорът официално поиска разтрогване на брака му с Майли Сайръс

Публикувано на 22 Август 2019
Лиъм Хемсуърт подаде документи за развод

Лиъм Хемсуърт подаде документи за развод.

Актьорът официално e поискал разтрогване на брака му с Майли Сайръс.

Причината, която е посочил австралиецът в съдебните документи, е "непреодолими различия".

От книжата става ясно, че двойката има предбрачен договор, което ще улесни развода.

Всеки от тях ще запази собствеността и спестяванията си, като вероятно ще бъде обсъждан въпроса за грижата над домашните любимци, които отглеждаха заедно.

Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс се ожениха на 23 декември 2018 г. Певицата и актьорът се запознават през 2009 г. по време на снимките на общия им филм „Последната песен“, когато Майли е на 17, а Лиъм на 19. Обявяват годежа си през юни 2012 г., но се разделят 15 месеца по-късно. Събират се отново през 2016 г. Новината за раздялата им дойде на 11 август 2019 г.

Дни след това Сайръс пусна нова песен, озаглавена "Slide Away". Тя разказва историята на двама млади влюбени, които вече не са на 17, а са пораснали и са се променили, което припокрива личната история на 26-годишната певица и 29 -годишния актьор.

Спекулативни слухове за истинската причина за раздялата им незабавно плъзнаха в медийното простраство. Сред тях са злоупотреба с алкохол, наркотици и изневери и от двете страни. Ден преди Лиъм да потвърди раздялата, Майли беше засечена да целува Кейтлийн Картър, която от своя страна наскоро също се раздели със съпруга си Броуди Дженър. По думите на близки приятели двете си оказват емоционална подкрепа в трудния период на раздялата с партньорите си. Според приближените на певицата, Майли е разочарована от решението на Лиъм да попаде документи за развод.

Ключови думи: