На живо

7

В софийското метро потегли розова мотриса

Появата на нестандартния влак е кулминация на кампанията Твоят избор, твоята храна

Публикувано на 20 Август 2019
В софийското метро потегли розова мотриса

Днес в софийското метро потегли първата по рода си розова мотриса. 

Тя е различна от тези, в които сме свикнали да се возим ежедневно и сред първите пътници в нея беше и водещата на шоуто "От 10 до 2" по радио N-JOY - Нейа Димитрова. 

Идеята за промяната на сивотата на подземната железница с колоритен розов влак идва от международния бранд foodpanda. Мотрисата потегли в 10.30 часа от метростанция „Летище София“.   

Появата на нестандартния влак е кулминация на кампанията „Твоят избор, твоята храна“.

Кампанията се осъществява благодарение на съдействието и професионализма на партньора на foodpanda в инфлуенсър маркетинг активностите - influentica.

Инициативата е част от маркетинг стратегията на foodpanda, избирайки млади, динамични и талантливи публични лица, които олицетворяват визията и ценностите на бранда и неговите потребители. Компанията адаптира глобалната стратегия към локалните нужди на пазара, взимайки предвид местните особености и близки до потребителите вкусове и предпочитания.  

Лицата, в които foodpanda се припознава, са Владо Карамазов - успешният и разпознаваем български актьор; Деница Караславова - младата, нашумяла изпълнителка; Иван Тишев и Надя - една от най-популярните български двойки, които олицетворяват динамичния забързан градски живот; Стан и Стефи - популярни инфлуенсъри и писатели, пример за подражание на по-младите; и Антоанет Пепе със съпруга си Филип и двете им дъщери, олицетворение на съвременното семейство.  

Техните образи ще радват потребителите на глобалния бранд от всички комуникационни канали - метро, аутдор, дигитални кампании. А изборът на мотриса с ведра, розова трансформация, ще превърне пътуването от дома до офиса и обратно в едно приятно и цветно изживяване.  

Розовият влак е своеобразно олицетворение на бързината, с която foodpanda доставя любимото хапване. Средното време за доставка на foodpanda е 33 минути, като това е времето, в което се придвижваш с метро от Летище София до центъра.  

„Твоят избор, твоята храна“ е кампания за теб, него и нея. Защото foodpanda е за всеки. Ние знаем, че когато си гладен, храната трябва да пристигне бързо и сигурно. Точно както когато човек пътува и иска да стигне бързо и навреме за където е тръгнал.  Твоят избор, твоята храна, твоето розово пътуване до дома.  

foodpanda е международна платформа за доставка на храна, част от глобалната група на Delivery Hero. Услугата позволява да поръчаш храна онлайн, която да бъде доставена до входната ти врата, предоставяйки огромен избор от любими ресторанти, удобно плащане и бърза доставка. 

Ключови думи: