На живо

7

Нова дестинация в Обиколи Европа

Играта на радио N-JOY и American Tourister, с подкрепата на Wizz Air продължава с нов куфар Soundbox и самолетни билети от Варна до Виена и обратно

Публикувано на 19 Август 2019
Нова дестинация в Обиколи Европа

В понеделник (19.08), сменяме дестинацията в играта на радио N-JOY и American Tourister "Обиколи Европа", с подкрепата на Wizz Air. 

До 25.08 участвай за следващата ни награда: Един куфар American Tourister Soundbox и два двупосочни самолетни билета Варна - Виена (Австрия) с Wizz Air.

Влез на сайта samsonitebg.com, намери банера и кликни на него, за да отвориш пъзела!

Нареди го правилно и се регистрирай за участие в жребия за седмични награди!

Печелившите ще бъдат обявени в ефира на радио N-JOY на 26 август, между 16:00 и 17:00 ч.  

Слушай радио N-JOY на 19 август, между 16:00 и 17:00 ч., за да разбереш кой печели наградата от предходната седмица: един куфар American Tourister Soundbox и два двупосочни самолетни билета София - Бари (Италия) с Wizz Air. Печелившият ще получи обаждане по телефона (в рамките на до 2 дни от тегленето на жребия) и след осъществен аудиозапис за целите на радиопрограмата, името му ще бъде публикувано на страниците на Организатора на играта. 

Наслаждавай се на лятото с радио N-JOY, пътувай безгрижно и леко с куфари и чанти American Tourister и полети към зареждащи нови емоции с Wizz Air!

Приготви се да обиколиш Европа за трета поредна година с радио N-JOY и American Tourister от samsonitebg.com - When Life Calls – Be Ready!

Ключови думи: