На живо

7

Bazzi издаде нов албум

Албумът Soul Searching следва платинения дебютен албум на Bazzi COSMIC

Публикувано на 12 Август 2019
Bazzi издаде нов албум

Bazzi анонсира излизането на своя нов албум и придружаващото го музикално видео.

Клипът към парчето “Soul Searching” показва как изпълнителят размишлява кой е наистина.  

Едноименният албум Soul Searching събира поредица от звездни сингли, включително “I.F.L.Y.", “Focus" (Feat. 21 Savage) и златно сертифицирания хит “Paradise”, като всички могат да се слушат и изтеглят индивидуално.  

“Paradise” доказа, че е дин от най-големите хитове на Bazzi досега. Парчето, което е включено във филма на Warner Bros. The Sun Is Also A Star е с омагьосващо придружаващо видео, заснето в Мексико Сити.

В допълнение Bazzi, който беше номиниран за Най-добър нов артист на наградите на MTV Video Music Award за 2018 г. предложи необичайно изпълнение на живо на “Paradise” на наградите за 2019 MTV Movie & TV Awards.  

“Focus" (Feat. 21 Savage) също събра възхвалата на критиката, когато излезе през юни, като Billboard писа: “В супер секси парчето главният герой пее за специалните усещания, когато си падаш по някого и за разкарването на хейтърите”.  

Албумът Soul Searching следва платинения дебютен албум на Bazzi COSMIC и е наличен за слушане и изтегляне.  Колекцията Soul Searching е налична във всички дигитални платформи ТУК

Ключови думи: